Хороскоп за днес, 7 юли


Хороскоп за днес, 7 юли
Снимка: iStock

Овен

През този ден не рискувайте. Потърсете професионална информация - в нея ще намерите изхода от ситуацията, която ви измъчва. Помнете, че решението ви не бива да наранява никого.

Телец

Това е ден, в който да се борите за свободата си и вашите решения. В крайна сметка това е най-ценното, което притежаваме и не бива да правим компромиси.

Дневен хороскоп за 7 юли

Близнаци

През този ден избягвайте ситуации, които могат да предизвикат конфликт с близките ви. Все пак ви очаква още един почивен ден. Добрата храна и виното в умерени количества правят чудеса.

Рак

Това е ден, в който ще си мислите, че никой не ви разбира. Другите, обаче няма как да четат мислите ни. Кажете ясно какво желаете и вероятността да го получите е голяма.

Лъв

Денят ще ви затрупа с работа. Хубавото е, че може да я изпълните в условия, които са ви приятни и така да се справите по-добре от очакваното. Не се колебайте да вложите повече изкуство в дейността ви, независимо каква е тя.

Храна за отслабване според зодията

Дева

Днес ще направите много за професионалното ви развитие. Не спирайте порива си. Постижението ви може да ви донесе голям период на финансова обезпеченост и безоблачни дни.

Везни

През този ден ви очакват приятни преживявания. Ще се чудите защо не сте си подарявали подобни моменти по-рано. Поучете се от грешката и наваксайте.

Скорпион

Това е ден, в който да загърбите обидата. Може би ще имате своите причини и поводи, но в обясненията на другите само ще загубите от времето и нервите си.

Зодиите, които ще имат невиждан късмет през първите седмици на юли

Стрелец

Очаква ви успешен ден. Запазете си обаче сили за вечерта, защото тогава ви очакват не малко преживявания и ще ви е яд, ако не ви останат сили за тогава.

Козирог

През този ден не вярвайте на празни обещания. Свършете работата си сами. Само така няма да съжалявате за нищо. Ще постигнете много.

Водолей

През този ден може да действате малко по-свободно. Връщането към детството ни подмладява и ни зарежда с нови сили. Ако имате деца, те ще бъдат очаровани. Може да си размените ролите за няколко часа.

Зодиите с ЛОШ късмет в любовта това лято

Риби

Денят ще ви помогне да преодолеете неразбирателствата с ваши близки. Усмивката  и доброжелателността, дори насила, са най-доброто оръжие. Не го забравяйте и го използвайте смело и в големи количества.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама