Хороскоп за днес, 8 май


Хороскоп за днес, 8 май
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще имате интересни идеи за бъдещето ви. Може би е време за сериозни промени. Не отхвърляйте възможността за смяна на местоживеенето.

Телец

През този ден ще научите нещо, което може да преобърне представите ви за основна тема в живота. Приемете промяната с търпение и мъдрост.

Близнаци

През този ден си позволете да мечтаете смело. Не мислете за баналните задължени по дома. Те никога няма да свършат.

Рак

Това е ден, в който може да научите ново умение. Никога не е късно да станем по-добри. Понякога това е непрекъснат процес.

Лъв

През този ден си позволете да повярвате в щастието. Има и моменти, в които мечтите се сбъдват -това е точно такъв.

Дева

Днес емоциите ще ви заливат. Вие сте прави за себе си, но рискувате сериозно да объркате нещата във връзката ви. Една разходка в усамотение ще ви се отрази добре.

Везни

Това е ден, в който ще постигнете важна победа. Ще се окаже, че сте били прави по важен въпрос. Има защо да се гордеете със себе си.

Скорпион

Този ден може да ви върне в миналото след среща със стар приятел. Нека всичко лошо остане зад гърба ви. Мислете за хубавото бъдеще.

Стрелец

Първата част на деня може да ви се строи скучна. Но не бързайте да правите заключени. Насладете се на вечерта.

Козирог

През този ден може да се почувствате объркани. Понякога се случва и това е нещо нормално. Обмислете ситуацията възможно най-спокойно.

Водолей

Това е ден, в който да запазите същността на емоциите си за себе си. Не давайте воля на прекалено съкровените ви чувства.

Риби

Това е ден, в който ще сте изключително ефективни и дейни. Въпреки почивния ден - не оставайте без работа. Оползотворете енергията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама