Мъжете от тези зодии са най-ужасните бащи


Мъжете от тези зодии са най-ужасните бащи
Снимка: iStock

Мъжете от тези зодии са най-лошите бащи. Разбира се, това не означава, че те са лоши хора или съпрузи, но просто не се справят добре с бащинството.

Риби

Рибите сами по себе си са деца. Те са мечтателни, които са склонни са да се реят в облаците, живеят в свят на илюзии и мечти. Самите те се нуждаят от грижи, любов и помощ при решаване на неотложни проблеми. Рибите не са в състояние да отгледат дете, защото избягват да поемат отговорност.

Човек трябва да обича с цялото си сърце, без да пита "Защо?"

Везни

Представителите на това зодиакално съзвездие са убедени, че винаги са прави, което в процеса на възпитанието на децата може да им изиграе жестока шега. Везните могат да окажат натиск върху детето и това да се окаже пагубно за психиката му. 

Близнаци 

Близнаците са несериозни, не смятат за необходимо да отделят време за възпитанието на детето.

Когато любовта се окаже и съдба, това е щастието

Козирог

За сериозните мъже от това съзвездие всичко трябва да е перфектно. Козирозите поставят огромен брой изисквания към детето си, изискват безусловно подчинение от него. В тази ситуация то може да се превърне в невротик, да спре да живее живота си и да започне да се подчинява на баща си за всичко. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама