Хороскоп за днес, 8 октомври 2022


Хороскоп за днес, 8 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден не давайте обещания. Също така си оставете вратичка, ако някой горещо ви обещае нещо. Ситуацията е променлива.

Телец

През този ден всичко ще е на ваша страна. Потърсете начин да се възползвате от късмета си максимално и за важните неща в живота.

Близнаци

През този ден ще съумеете да съчетаете полезното с приятното. Няма да ви е лесно да изберете, но се постарайте.

Рак

През  този ден ще трябва да направите някои жертви. Помислете добре какво бихте загубили, ако си позволите мимолетно удоволствие.

Лъв

През този ден не разкривайте тайните си. Никой не очаква от вас да сте изключително откровени. Пазете се.

Дева

Това е ден, в който трудно ще намерите посоката. Ще трябва много да се постараете, за да откриете положителните неща в живота сега.

Везни

През този ден не оставайте сами. Най-добре посветете деня на общуване с други хора. Не пропускайте срещи и участия в мероприятия. 

Скорпион

През този ден бъдете внимателни, защото сега може да се появят стари проблеми. Тяхното решаване, обаче значително ще облекчи живота ви.

Стрелец

През този ден е много важно да гледате напред. Всичко от миналото сега само ще ви товари психически, а вие нямате нужда от него.

Козирог

През този ден се зарадвайте на слънцето и прекарайте, колкото се може повече време навън. Вечерта се поглезете с вкусна вечеря и вино.

Водолей

Това ден, в който да си спомните за своите неизпълнени задължения. Някои от тях не могат да чакат и минута повече. 

Риби

През този ден креативността ви ще е извън всякакви граници. Насочете енергията си към създаването на нещо неповторимо и красиво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама