Хороскоп за днес, 8 юли


Хороскоп за днес, 8 юли
Снимка: Istock

Овен

Днес ви е дадена да откриете нови аспекти от семейното общуване или по-скоро ползите от него. Тези мигове ще изведат връзката ви на едно ново по-високо ниво.

Телец

Днес е много вероятно да изпитате непреодолима нужда да не сте вече същите. Хванете усещането за ръка и продължете смело напред в новата посока.

Близнаци

През този ден ще получите неочаквана добра новина, която ще се превърне в своеобразен подарък. Помислете кой най-много заслужава да сподели щастието ви.

Любовно пожелание за 8 юли според зодията

Рак

Днес потърсете второ мнение относно въпрос, свързан с дома. Потърсете всички възможни решения, за да сте сигурни, че сте се спрели на най-доброто.

Лъв

Този петък се придържайте към реалностите и съобразете желанията си с тях. Ще се уверите, че това ни най-малко няма да ви ограничи.

Дева

През този ден може да помислите върху възможността да научите нов език. Огледайте се за курсове в близост до дома ви или работното място.

Това са зодиите, които са най-сдържани в любовта

Везни

Това е ден, в който ще ви се наложи да върнете стар жест. Най-добре разчистете сметките още сега, за да знаете, че всичко е останало зад гърба ви.

Скорпион

През този ден не попадайте в плен на големи илюзии и амбиции. Съобразете се с ресурсите ви. Не се опитвайте да надскачате възможностите си.

Любовен уикенд хороскоп за 9-10 юли

Стрелец

Посрещнете деня в непривична обстановка. Разнообразието сега е много важно за вас. Бъдете отворени към нови идеи и предложения.

Козирог

Това е ден, в който е добре да си дадете сметка за възможностите ви. Ако ви е нужна странична помощ, най-добре прибегнете до нея.

Водолей

Това е ден, в който е добре да си дадете сметка за възможностите ви. Ако ви е нужна странична помощ, най-добре прибегнете до нея.

Забавно: Различните зодии на офисното парти

Риби

Днес не се товарете с нищо излишно. Това че имате сили, не означава, че трябва да поемете нова отговорност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама