Хороскоп за тази седмица, 1 - 7 януари 2024


Хороскоп за тази седмица, 1 - 7 януари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 1 - 7 януари 2024, според зодията.

Овен

През първата седмица на 2024 няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Телец

Това е седмица за мечти. Най-общо казано може да започнете да се оглеждате за оферти за лятната ви почивка. Тази година заслужавате нещо по-специално и е добре да се подготвите отрано. Най-напред помислете къде точно ви се ходи. Оставете си няколко дни, за да не промените решението. Все пак нека плановете ви бъдат общи с партньора ви. Самостоятелните представители на знака имат своето предимство, че сами са режисьори на свободното си време, но... не се знае докога!

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за 2024

Близнаци

Това е седмица, в която да наблегнете на разрешаването на проблеми в личния живот. Заели сте изгодна позиция и сте спечелили доверие. Действате уверено, но внимателно и разбира се – без манипулации. Напълно способни сте да постигнете всичко, което желаете, без да си помагате с нечестни способи. В сряда ви очаква интересно служебно предложение, което ще промени до известна степен всекидневието ви. Обсъдете промяната с партньора ви. Събота и неделя почивайте с активна грижа за здравето – много движение, пълноценна храна и любов!

Рак 

Първата седмица на 2024 ще ви срещне с много нови и непознати неща. Още в началото на периода ще промените възгледа си за живота и ще можете да се отървете от старите ненужни стереотипи. В сряда не се страхувайте да се впуснете в дългосрочни проекти, струва си да разширите външните контакти. В петък може да разчитате на своевременна помощ. През почивните дни не забравяйте за важността на социалния живот.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 януари 2024

Лъв 

През тази седмица ще ви бъде предоставен втори шанс. Върнете се назад и поправете това, което е възможно. Все пак не влагайте прекалено много усилия, за да не изпуснете и текущите си задачи. При ревизията може да откриете, че оставена идея има заложбите да се превърне в нещо повече. Потърсете приятелско рамо, което да ви помогне в начинанието. В петък не забравяйте обаждане към ваши роднини. Спазете ангажимент, който сте поели към тях.

Дева

Седмицата ще ви поднесе приятна изненада в личен план, която ще повлече промени и в служебното ви положение. Не се подавайте на първоначалната паника. Всичко, което се случва е за добро. Може да се наложи да откажете изгодно предложение, но това ще е само защото съвсем скоро ви очаква друго - по-удобно за вас. Сега е важно да се справите с рутинните отговорности. С напредването на времето ще имате повече яснота за близкото бъдеще. Оставете плановете за тогава и не се подавайте на страховете си.

Везни

През първата седмица на 2024 ще можете да разчитате на подкрепата на човека до вас. Каквото и да ви измъчва, ще можете да споделите. Проблемът е, ако прецените, че нещо не е чак толкова важно за обсъждане. Това може да породи недоверие у любимия ви човек и да стане повод за ревност. Помислете добре дали не е време за разговор, в който да уточните границите на отношенията ви. Бъдете далновидни. През почивните дни обърнете повече внимание на физическата активност. Тя ще проясни мислите ви.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за януари 2024

Скорпион 

През тази седмица няма да имате време за скука. Обстоятелствата ще ви заставят да промените някои неща в дома си и това ще ви накара да се замислите какво бихте могли да промените в начина си на живот. В сряда очаквайте промяна в бизнес намеренията ви. От вас ще се изисква гъвкавост. Идеите ви ще се приемат добре от началниците ви, така че не се колебайте да ги споделяте, дори да имате съмнения в тях. В петък не очаквайте, че темпото ще намалее, но в никакъв случай не прекарвайте почивните дни в работа. Задължително си осигурете достатъчно сън и почивка.

Стрелец 

През първата седмица на новата година ще имате всички шансове да постигнете това, което искате, стига да съберете достатъчно кураж. В сряда е по-добре да не отговаряте на въпроси, които засягат моменти от личния ви живот. В четвъртък и петък можете спокойно да демонстрирате своите творчески постижения пред колеги и приятели. През уикенда ще се убедите, че всички успехи са резултат от вашите способности и усилия. Може да се гордеете със себе си.

 

Козирог

През тази седмица ще успеете да преодолеете подсъзнателните страхове и да разрешите проблем, който дълго време не ви е давал мира. В сряда не се страхувайте да бъдете открити и да приемете гледната точка на някой друг. По този начин ще можете по-лесно да общувате с важните за вас хора. В петък задължително излезте с приятели да се повеселите. Имате нужда да си поемете въздух. През почивните дни не гонете призраците от миналото, живейте тук и сега.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ВОДОЛЕЙ

Водолей 

През тази седмица може да бъдете изпълнени с много странни идеи, но не трябва веднага да се заемате с тяхното изпълнение. Опитайте се да не насилвате нещата, а ги оставете да протичат плавно в живота ви. Концентрацията и скоростта на реакция ще ви помогнат да се справите със задачите. Във вторник е нежелателно да посвещавате другите в своите планове и намерения. През почивните дни може да почувствате стремеж да промените интериора и да се отървете от ненужния боклук.

Риби

През първата седмица на новата година бъдете решителни и упорити. В преговорите бъдете мили, но настоятелни. Не се отказвайте, докато не постигнете своето и не наложите своите условия. В средата на седмицата ще имате яснота по важен въпрос. От това зависи в коя посока да действате. Може да ви се наложи да работите и през почивните дни, но трябва да помислите как да се реванширате пред близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама