Хороскоп за тази седмица, 12-18 септември


Хороскоп за тази седмица, 12-18 септември
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще привличате вниманието. Но това не се отнася само до възхитените погледи. Сега вашите грешки лесно ще могат да бъдат забелязани. В сряда може да откриете нещо ново и изгодно в делово отношение - ще получите помощ и освобождаване от минали дългове - както финансови, така и кармични. В петък прогонете несигурността и съмнението от себе си. Настъпва вашето време, когато можете да успеете да реализирате и внесете много в живота си.

Телец

През тази седмица креативността, ефективността и интуицията ще ви позволят да промените житейската си ситуация към по-добро. Всичко ще работи във ваша полза. Работата ви ще бъде одобрена от началниците ви, по този начин ще подобрите отношенията си с тях, както и с колегите. В приятелския кръг обаче са възможни кавги и конфликти. В семейството също са възможни недоразумения. За да постигнете желаните резултати, ще трябва да работите малко повече от обикновено.

Дневен хороскоп за 12-ти септември 2022 г.

Близнаци

Три съвета могат да ви бъдат полезни тази седмица: започнете отначало, потърсете помощ и не влизайте в конфликти. Успехът ще бъде постигнат в резултат на активни и смели действия. Не отстъпвайте дори да ви кажат "не". Положителни резултати могат да донесат пътувания, срещи и нови дела, свързани с разширяване на сферата на дейност. Опитайте се да намерите време за разходки, кино, книги. През уикенда ви очакват срещи, приятелски срещи и нови идеи, свързани с личния ви живот.

Рак

Тази седмица е препоръчително да не бързате, да се придържате към определени правила и да се опитате да успокоите вътрешните противоречиви импулси. В работата нещата ще вървят чудесно. Вашето положение ще бъде допълнително укрепено, доходите ще се увеличат. В четвъртък се опитайте да не се инатите и да преразгледате някои свои принципи. Почивните дни могат да ви изнервят, но в последствие вълнението ще бъде с приятни последици.

4 зодии с естествени красавици – кои са те

Лъв

Всеки проблем през тази седмица трябва да се оценява възможно най-реално, дори и изобщо да не се вписва в рамките на вашите представи за възможното. Опитайте се да прецените адекватно силата си, оставете време за почивка. За да постигнете важни цели, ще ви трябват качества като концентрация и визия за цялата ситуация като цяло. Опитайте се да бъдете по-толерантни към семейството и близките. Ще бъдете доволни от постиженията на децата ви. 

Дева

През тази седмица не си струва да губите време. Колкото по-бързо действате, толкова по-добре. В противен случай някой ще заеме мястото ви. В понеделник отношенията ви с началството може да бъдат обтегнати и това може да се изрази в претенции и конфликтна ситуация. Във вторник очаквайте добри новини. Четвъртък е много добър ден за романтична среща. В петък деловите преговори могат да бъдат много ползотворни.

Везни

Тази седмица е благоприятен период от гледна точка на партньорства - те ще бъдат ползотворни за вас и бизнеса ви. Сега не е моментът просто да се оставите на течението. Поемете инициативата и ще имате шанса да усетите вкуса на победата. В петък ви очаква приятно запознанство, което може да прерасне във вихрен романс. В събота няма да успеете да угодите на всички, а и това съвсем не е необходимо.

Скорпион

През тази седмица ще можете да реализирате дългосрочните си планове и да достигнете ново ниво в развитието ви. Очаква ви повишение, нова позиция, солиден доход. Въпреки това, преди да се втурнете във водовъртежа на решителни действия, струва си да подготвите основата, да сравните плюсовете и минусите. Засега се въздържайте от импровизация. През почивните дни не оставайте без работа. 

Седмичен любовен хороскоп за 12-16 септември

Стрелец

Усилената работа в началото на седмицата може да отслаби силите ви, но финансовите перспективи ще станат по-ясни и приятни за вас, което ще възнагради всичките ви усилия. В четвъртък трябва да намалите натоварения ритъм на работа и да намерите време за почивка. В петък ще решавате лични проблеми - послушайте сърцето си. В неделя знанията, които сте натрупали по-рано, ще ви помогнат да се справите със заплетена ситуация.

Козирог

През тази седмица са възможни трудни ситуации. Може да бъдете победени от бурна страст и то едновременно към няколко различни човека. Възможна е и финансова зависимост от партньор. Бъдете готови да отговаряте за думите и ангажиментите си. Опитайте се да не се напрягате, най-вероятно всичко ще се получи от само себе си. Най-важното е да бъдете търпеливи. Опитайте се да разберете претенциите на близките, защото те ви желаят добро.

Зодиите, на които съдбата е подготвила сериозни изпитания много скоро

Водолей

Това е седмица, в която да свършите старите неща, да подредите мислите си и да си поставите ясна цел. В понеделник може да получите информация, която ще се отрази на кариерата ви. Във вторник ще сте пълни със сили и енергия, работата ще кипи. Сряда заплашва да не е от най-приятните дни от седмицата, плановете ви може да бъдат нарушени. В петък много ще се промени към по-добро. Усилията ви ще бъдат оценени.

Риби

В началото на седмицата са възможни разногласия с партньор или половинка, а вие сами ще провокирате конфликт. Помислете добре дали си заслужава? В работата бъдете внимателни и не вярвайте на обещания. В петък трябва да помислите за рационалното използване на бюджета си. През уикенда се убедете, че може да бъдете повече от това, което сте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама