Седмичен любовен хороскоп за 12-16 септември


Седмичен любовен хороскоп за 12-16 септември
Снимка: iStock

Овен

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нова идея на половинката ви, не я отхвърляйте веднага.

Телец

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Близнаци

През тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си и търсите неговата подкрепа, то кажете го в прав текст. В противен случай ще останете неразбрани.

Зодиите, на които съдбата е подготвила сериозни изпитания много скоро

Рак

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Лъв

Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. Някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го правете, той може да ви обърка.

Дева

Вашите чувства ще са стабилни и неподвластни на емоции. Чувствате се уверени и няма вероятност от резки промени в настроението, които биха могли да навредят на връзката ви.

Везни

Ако през последните дни сте имали някакви опасения или притеснения, свързани с любовния ви живот, то сега ще разберете, че са напълно неоснователни. Спрете да се тревожите, защото енергията на страха и тревогата само забавя евентуалното сбъдване на вашите желания.

Скорпион

Мечтаете да ви се случи нещо различно и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този момент не сте споделяли своите фантазии, може би е крайно време да ги разкриете, защото ще останете изненадани.

Зодиите, които могат да живеят сами, без да страдат от самотата

Стрелец

Социалният ви живот през най-любовната седмица ще е доста напрегнат и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Козирог

Време е да се събудите, да грабнете живота и да му се насладите. Балансът, който сте постигнали в любовния си живот дотук, е задоволителен, но дайте на сърцето си малко тръпка и страст.

Зодиите, които ще имат най-голям късмет в любовта в края на септември

Водолей

Жадувате за нещо различно, ново и вълнуващо. Ако до този момент сте задържали в себе си своите емоции или съкровени желания, може би е крайно време да седнете на „кръглата маса“ с половинката и да поставите нещата.

Риби

Седмицата ще се окаже доста полюсна за вас. От една страна ще сте угрижени за съвместните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама