Хороскоп за тази седмица, 13-19 септември


Хороскоп за тази седмица, 13-19 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която да дадете инициативата на другите. В сряда се водете от мисълта за близките ви, ще трябва да оставите егоизма на страна. През втората половина на седмицата ви очаква семейно събиране, на което ще бъдат решени важни въпроси. Много от притесненията ви ще отпаднат. През почивните дни се вижте с приятели.

Телец

През тази седмица пред вас ще се отворят нови хоризонти в кариерата ви. Ще трябва да запретнете ръкави и да се лишите от някои удоволствия за известно време. Сряда е добър ден за решаването на важни служебни въпроси. Четвъртък посветете повече време на близките си хора. През почивните дни се погрижете за здравето си.

Близнаци

Настъпва благоприятно време за постигане на ваша заветна цел. Съдбата сама ще ви подаде ръка, не се колебайте да приемете тази помощ. Сега ще имате куража да промените живота си и дори този на любимите ви хора. С ваша помощ те ще могат да се справят с трудни проблеми. Почивните дни прекарайте с тях. Насладете се на семейната хармония.

ЛЮБОВЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКПОП ЗА СЕПТЕМВРИ

Рак

Тази седмица ще бъдете затрупани от поток от нова информация. Това може да ви изиграе лоша шега: да бъдеш недоверчив е неучтиво, а да вярваш на всичко не е разумно. Ще трябва да търсите златната среда. В четвъртък ще трябва да вземете важно решение. Краят на седмицата е добро време за това да се отървете от старото и ненужното.

Лъв

През тази седмица много от планове ви ще трябва да бъдат преразгледани радикално. В личния живот обаче ще се отворят нови перспективи. Сега трябва да изберете правилната стратегия и тактика за връзката ви. Сряда и четвъртък ще бъдат трудни дни в служебно отношение. Бъдете внимателни, обърнете внимание не само на ключовите моменти, но и на дребните детайли. През почивните дни не си и помисляйте за работа.

Дева

През първата половина от седмицата ви очаква активно общуване. Може да се почувствате уморени и дори отегчени, но това е нормално. Затова през втората половина на периода си дайте почивка. Няма как да бъдете навсякъде и с всички. Тишината и спокойствието също имат своите предимства. Почивните дни прекарайте сред природата.

Везни

През тази седмица би било добре да се откажете от енергичната активност в полза на релаксацията. Нещо повече, до сряда повечето инициативи и начинания могат да преминат в режим на безкрайни разговори и дискусии. В личен план Съдбата ще ви зарадва. Ще може да се радвате на помощ и разбиране от страна на любимите ви хора. Нито за миг няма да ви оставят да се почувствате сами.

Скорпион

През тази седмица, благодарение на старите връзки, ще имате реален шанс да спечелите добри пари и да реализирате важни планове. Опитайте се да не пропуснете подходящия момент. В петък ще блеснете с остроумие и красноречие и лесно ще постигнете целите си. Почивните дни посветете на любовта.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВЗЕМАТ ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ

Стрелец

Тази седмица ще е решаваща за вашата кариера. Бъдете готови да се адаптирате към нови условия. Очаква ви промяна, която ще проработи във ваша полза. Опитайте се да промените ценностната си система и ще видите как се променя вашето възприятие за света. Би било хубаво да помогнете на другите, но не се товарете с всички проблеми на другите. Почивните дни изпълнете с красота, като посетите концерт или изложба.

Козирог

Сега е моментът да решите кои от вашите бизнес контакти са обещаващи и кои не. Не губете време за празни приказки и обещания. Сряда е добър ден да утвърдите собствената си позиция. В четвъртък бъдете по-упорити, тогава късметът ще ви се усмихне и ще можете да реализирате старите си идеи. В петък е по-добре да сдържате емоциите си. Отделете събота за почивка, а неделя е добър ден за кратко пътуване.

Водолей

През тази седмица ще имате повече идеи, отколкото възможности да ги реализирате. Това обаче не е причина за разочарование. Оставете някои от плановете си за в бъдеще. В сряда ще можете да излезете с чест от почти всяка, независимо колко трудна е ситуацията. Планирането на преговори, посещения и пътувания е подходящо за втората половина на седмицата.

Риби

Това е седмица, в която да изберете спокойствието. С нерви нищо няма да постигнете, само ще загубите. Опитайте се да използвате силите си рационално, избягвайте претоварването. Имате нужда от кратка почивка в средата на седмицата. Не се колебайте да откажете ангажименти. В края на седмицата отделете време за планиране на кратко пътуване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама