Хороскоп за тази седмица, 13-19 юни


Хороскоп за тази седмица, 13-19 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица най-полезното за вас ще бъде да споделяте ресурсите си с други хора. Съвместните дейности сега ще са най-ефективни. Сега не е момент, в който да се борите за надмощие и за това да изпъкнете. В личен план седмицата е чудесно време за желани промени в семейната сфера. Моментът е подходящ за смяна на местоживеенето. Добре е да контролирате  финансите си.

Телец

Ако отдавна планирате да започнете собствен бизнес - сега е моментът! Времето е подходящо за търсене на сътрудници, партньори, съмишленици. В средата на периода обкръжението ви може да се промени в резултат на неочаквани обстоятелства. Имате всички шансове да се издигнете на лидерски позиции и да създадете по-независим стил на лични или бизнес отношения. Не се колебайте да отстоявате собствените си нужди и да защитавате интересите си.

Седмичен любовен хороскоп за 13-17 юни

Близнаци

Това е седмица, в която ще се наложи да коригирате целите си. Бъдете упорити и положете всички усилия, за да осъществите желанията си. Ще имате достатъчно енергия за много физическа работа, за напрегната творческа дейности и дори за спорт! В средата на седмицата обстоятелствата ще ви срещнат с интересен човек, който ще промени отношението ви към света. Ако търсите романтични запознанства, късметът ще ви се усмихне!

Рак

През тази седмица бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с други хора, особено с конкуренти и потенциални съперници. Вероятността да се сблъскате с агресор през седмицата и да откриете скрити врагове е голяма. Ако сте в състояние да отстоявате собствените си интереси и знаете правата си, не се колебайте да се защитите подобаващо. Това е време, в което да се грижите за репутацията си. Избягвайте съмнителни сделки и общуване с непознати.

Лъв

През тази седмица ще можете да заемете солидна позиция в екипа ви и да вдъхновите другите да се включат в осъществяването на идеите ви. Това е време, в което популярността ви ще се увеличава, особено сред противоположния пол. Седмицата ще бъде интересна и наситена със събития. Добре е да вземете участие в повечето от тях. Това ще е от съществено значение за развитието ви в служебната сфера.

Любовно пожелание за 13 юни според зодията

Дева

Активните ви действия и дисциплината от отминалите дни сега ще доведат до желаните резултати. Някои представители на знака ги очаква повишение. Все пак има вероятност да се сблъскате с конкуренция, така че бъдете готови за интриги и пречки от страна на колегите си. През целия период разчитайте само на себе си, приемайте съвети, но помислете добре дали да ги следвате. Въздържайте се от романтична авантюра на работното място - това няма да доведе до нищо добро.

Везни

През тази седмица ще са налице всички предпоставки за осъществяване на желанията ви. Различни вътрешни и външни сили ще спомагат за създаването на най-добрите възможни условия за самореализацията ви. Условията ще са точно такива, каквито сте си ги представяли. Краят на седмицата е подходящо време за внимателно планиране, самодисциплина и самоорганизация. Успех ще има всичко, свързано с решаването на финансовите въпроси.

Скорпион

През тази седмица ще се засили желанието ви за реализиране на целите, за придобиване на влияние и за печелене на пари. Ще сте късметлии, защото възможностите за реализирането на желанията ви няма да са малко. Само ще трябва да хванете момента. Не пилейте напразно време и ресурси. Ще може да получите помощ от важни хора, но ще трябва да им предложите нещо в замяна. Хубаво е да си дадете сметка за последиците от всичките ви действия. Сега е важно да сте далновидни.

Късметче за всяка зодия за 13 юни 

Стрелец

Това е седмица, в която ще изпитвате силна нужда да спортувате и да подобрите външния си вид. Вероятно това се дължи на повишеното внимание към вашата личност или на нови възможности в социалната сфера. Няма нищо лошо в това да се погрижите и да промените имиджа си, особено ако не сте го правили от дълго време. Всичко това може да доведе до началото на сериозни романтични отношения.

Козирог

През тази седмица на преден план ще бъде регулирането на бизнес отношенията. Очаква ви сключването на важни договори. Дните са благоприятни за спокойна и задълбочена работа и пътувания. В средата на седмицата очаквайте допълнителен доход. В личен план ще трябва да сте внимателни. Прекалената ви заетост в работата може да доведе до конфликти с любимия човек. Направете така, че да не се стига до крайни решения.

Това не е краят: Няколко неверни причини за раздяла

Водолей

Предстоящата седмица е чудесен момент да се изявите и да популяризирате интересите си. Времето е подходящо за провеждането на рекламни кампании, социални мероприятия, целенасочени действия за придобиване на популярност и благотворителна дейност. Творческите личности ще намират вдъхновение в почти всичко ще  могат да привлекат спонсори за своите проекти. В личен план ви предстои да вземете важно решение или ще направите труден избор.

Риби

Седмицата не е благоприятна за дейности, свързани с имотни и финансови дела. Истината е, че предстоящите дни са най-доброто време за почивка, романтика и творческа работа в уединение. Опитайте се да прекарвате известно време в тишина, сред природата и да мислите за по-висшите ценности на живота. Интуицията ви сега ще може да ви даде отговорите на най-трудните въпроси. В любовен план не форсирайте обстоятелствата и не проявявайте ревност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама