Хороскоп за тази седмица, 14-20 март


Хороскоп за тази седмица, 14-20 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е подходяща за промени, като смяна на местоживеенето или дори работата. Добре е да вземете мерки и да се разплатите с дълговете си. Във вторник са възможни разногласия с вашите партньори и колеги. Има как да се постигне съгласие, така че всички страни да са доволни и да получат своето. В петък и почивните дни ще получите много внимание и загриженост от страна на любимите ви хора. Постарайте се да отвърнете със същото.

Полезно: зодии дати

Телец

През тази седмица ще имате шанса да изпреварите събитията и по този начин да облекчите натоварването, което предстои. Сега е моментът да покажете високо самочувствие и увереност в себе си. В личен план не предприемайте решаващи действия. Търпението в най-голям обем ще бъде най-верния ви приятел. Извадете всички познати ви оръжия срещу меланхолията. Оставайте минимално време у дома и гледайте да сте навън и в движение.

Близнаци

Това е седмица, в която да освободите живота си от ненужни притеснения. Само така бихте могли да продължите напред и да разгърнете потенциала си. Нямате реална причина, поради която да се съмнявате във вашите възможности. Сряда може да се окаже вашият победен ден. Краят на седмицата посветете на личните си отношения и бъдете по-благосклонни към вашите близки. Не забравяйте за важността на романтиката.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИ

Рак

През тази седмица ви очакват нови запознанства. Ако сте се колебали дали да предприемете пътуване – действайте. Пътуванията също ще са повече от успешни.  Ако се чувствате потиснати, по-добре не се впускайте в дълбоки разговори с половинката ви. Успешни ще са тези познанства, които са инициирани от ваши познати. Опитайте се да довършите служебните си задължения в срок, тъй като по-късно ще се струпат още задачи и ще ви е  трудно да се справите.

Лъв

През тази седмица направете така, че да не излизате от рамките. Важно е да спазвате правилата. Сега може да се каже, че навлизате в период, в който дейността ви ще бъде разглеждана под лупа. Бъдете повече от сигурни в добронамереността на всяка ваша стъпка. В личен план нещата ще се развива повече от добре. Партньорът ви непрекъснато ще ви изненадва, както и вие него и то само с положителни неща. В края на седмицата не се колебайте да предприемете пътуване.

Дева

През тази седмица не се месете в проблемите на другите. Избягвайте ролята на арбитър. Възможни са промени в плановете и нарушаване на споразуменията, което ще доведе до допълнителни усилия за вас. Прекъснатите проекти ще започнат постепенно да се развиват. В петък ще бъдете успешни в работата, усилията ви ще донесат първите резултати. В неделя може да има конфликти в семейството. Опитайте се да сдържате емоциите си, като ги държите под контрол.

 

Везни

През тази седмица поставете себе си на първо място. Заемете се с решаването на стари и недовършени задачи. Важно е да не се опитвате да правите всичко наведнъж. Започнете с най-важното. В сряда приятелска помощ ще помогне за преодоляване на много трудности. В работата се очертават нови интересни перспективи, не пропускайте шанса си, като заявите желание за участие. В личен план не прекалявайте с компромисите.

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ МЪЖ ВЕЗНИ ВИ ОБИЧА

Скорпион

Очаква ви успешна седмица в служебно отношение. Насочете енергията си към нови проекти и получаване на допълнителни знания. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете и ще получите информация, която ви позволява да промените възприятието си за света. През почивните дни не оставайте у дома. Излизайте с приятели, организирайте пикник или друго забавление с повече хора.

Стрелец

Новата седмица е подходяща за изглаждането на проблеми в личните отношения. Бъдете добронамерени, сега не е време за сериозни равносметки и анализ. Започвате нов период, към който ще трябва да се адаптирате много бързо. В средата на седмицата не си позволявайте големи харчове. Възможно е скоро да имате нужда от повече пари от обикновено. 

Козирог

Очаква ви спокоен период, в който няма да ви безпокоят изненадващи събития. Това е благоприятно време за продуктивна работа и бизнес срещи. Идеите, които сега ще ви дойдат наум, могат да бъдат началото на наистина грандиозни постижения в бъдеще. В четвъртък не поставяйте на риск всичко, което имате, дори ако изведнъж си помислите, че е време за промяна. Много скоро ще усетите хармония и баланс. Обърнете внимание на събитията, които ще ви се случат в неделя. Те не са случайни.

Водолей

Тази седмица посветете на любовта. Опитайте се да обърнете повече внимание на себе си и на любимия човек. Идва период на промяна във вашето отношение, преоценка на духовните ценности и всичко това вероятно ще повлияе на вашата съдба. Не се оставяйте да се обезкуражавате, споделяйте позитивите и енергията си, защото много скоро ви очаква голяма радост. В четвъртък ще получите първия знак, че сте на прав път. Бъдете сигурни в себе си и желанията си и ще видите как лека-полека те ще започнат да се сбъдват. 

Риби

Седмицата е подходяща за смели постъпки. Активността ви ще е завидна. Във вторник ще имате благоприятна среда за творчески постижения в професионалната област. Не е нужно да мислите особено за това какво да правите и как да се държите - знаете всичко отлично, съмненията не бива да ви притесняват. В сряда съществува риск да забравите нещо важно. По-добре е да направите план за деня и да запишете всичко. През почивните дни ви очакват интересни познанства, не бива да прекарвате това време затворени у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама