Внимавайте с тези зодии - големи манипулатори са!


Внимавайте с тези зодии - големи манипулатори са!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Хората от тези четири зодии често прибягват до манипулации само за да постигнат това, което искат. Бъдете внимателни с тях!

Близнаци

Близнаците имат огромната слабост да клюкарстват и понякога така се подхлъзват, че обсъждат дори най-близките си зад гърба им. Изключително непостоянни са в мислите и в симпатиите, и в антипатиите си. За да прикрият този факт, те плетат толкова сложни интриги, че всички замесени накрая се объркват кой е виновен. Тайното оръжие за манипулация на зодия Близнаци е техният интелект, както и сладкодумието им. Знаят точно какво и как да кажат, за да влязат под кожата на човек. Но дори когато ви звучат напълно искрени, най-разумно е да останете нащрек.

Риби

Рибите са чувствителни и състрадателни, но не допускайте грешката да ги помислите за безобидни. Те са едни от най-изкусните манипулатори в Зодиака. Типичните Риби никога и за нищо не са виновни. Нямате никакъв шанс да ги притиснете до стената и те да признаят, че са постъпили неправилно. Ще ви оплетат в приказки и накрая ще ви прехвърлят вината. Рибите използват ролята на жертва абсолютно всеки път – това е коронният им номер.

ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ОВЕН, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

Овен

Ако Овенът е нещастен, всички наоколо трябва също да са нещастни. Затова Овните имат навика да си измислят проблеми и да скапват настроението на близките/колегите си, когато на тях самите не им върви. Ще започнат да ви наказват за измислени проблеми, ще ви внушават, че сте се провалили в нещо. Тяхната тактика за манипулация е от типа "топло и студено" - както всичко е наред, изведнъж започват да се държат ледено студено и напълно ви игнорират. Така разчитат да ви извадят от равновесие и да ви объркат.

Рак

Раците са прекалено емоционални и неуверени в себе си. Копнеят да бъдат обичани, но са твърде подозрителни. Самите те често са изгубени в собствения си вътрешен свят и не знаят как да навигират и да изразяват емоциите си. За да се справят, те манипулират дори най-близките си. Техният специалитет е да крият истинските си емоции и мотиви и понякога да показват едно, а да чувстват всъщност точно обратното. Раците действат точно като животни, подгонени от хищник – движат се на зигзаг и точната логика и посока на действията им никога не е ясна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама