13 начина да разпознаете неискрените хора


13 начина да разпознаете неискрените хора
Снимка: iStock/Guliver

В ерата на Интернет, социалните мрежи и филтри за снимки става все по-неясно дали човек е искрен с вас или просто се опитва да изглежда такъв. Добре е, че има знаци, по които това може да бъде разпознато!

Повечето хора се опитват да покажат най-добрата версия на себе си на своите истински и виртуални приятели. Въпреки това не е трудно да идентифицирате човек, който само се преструва, за да привлече вниманието ви.

Вижте кои са признаци на поведение на неискрения човек:

1. Повишена активност в социалните мрежи с твърде много забавни и странни снимки.

2. Силен глас и смях. За него е важно да говори силно на всички, така че цялото внимание на присъстващите да бъде приковано само към него.

3. Разказване на шеги и истории пред много хора. Той иска да бъде слушан и хвален отново и отново.

4. Пазаруване на твърде скъпи неща, които не отговарят на бюджета му, само за да впечатли другите.

5. Навикът да се съгласява с всички и във всяка ситуация. Той иска да бъде добър за всички и не обича да защитава своята гледна точка, страхувайки се от конфликти.

6. Постоянното търсене на потвърждение, че изглежда добре, облича се красиво, говори правилно и т.н. С други думи, човекът винаги, пряко или косвено, иска комплименти.

7. Неспазване на личните граници на другите хора. Ако не отговорите на обаждането му, той ще ви пише съобщения или ще се опита да се свърже с вас по друг начин, без да се съобрази, че явно момента не е подходящ.

8. Използването на интелигентни думи, значението на които може да не бъде разбрано от другите. Смешното е, че самият човек не винаги разбира за какво говори.

9. Твърде много подробности за личния живот. Той иска всички да се възхищават и му завиждат. Склонен е да си измисля истории за себе си.

НЯКОЛКО ИСТИНИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ В ЛОШИ ДНИ

10. Човекът се преструва, че „случайно“  е споменал цената на колата си, чантата или нещо друго. Но всъщност – иска да се похвали!

11. Много емотикони във всеки пост, публикуван в социалните мрежи.

12. Той превръща всички житейски ситуации в състезания и винаги иска да се измъкне от тях като победител.

13. Опитва да се впише във всяка компания и всяка среда. В процеса всичко се променя - неговият глас, навици, мнение и дори външен вид.

Най-вероятно човекът, който се държи по този начин, е натрупал твърде много комплекси вътре в себе си и се страхува дори за миг да се държи естествено. Ако забележите такива признаци на поведение у себе си, по-добре е да се отървете от тях възможно най-скоро. Очарованието на всеки от нас се крие в искреността и вярността към себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама