Как да манипулирате любимия си според зодията му


Как да манипулирате любимия си според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Думата „манипулация“ предизвиква неприятните емоции. За по-голямата част от хората това е свързано с контрол, влияние и налагане на чуждите желания. Но ако се замислите, няма нищо лошо в манипулацията и често не само жените прибягват до подобни трикове.  Астролози разкриха как може да бъде манипулиран всеки мъж, според зодията му. 

Овен

Наранявайки гордостта на Овена, ще го предизвикате да ви покаже на какво е способен. Това е най-лесният път до получите желаното от него. 

Телец

Представителите на този знак са невероятно упорити и затова е доста трудно да ги управлявате. Но все пак може да го постигнете чрез вкусна храна, защото те са истински ценители на гурме специалитетите. 

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРЕДАДЕНИ ПРЕЗ 2021

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми и трудни за манипулиране. За да им повлияете, трябва да се научите да ги слушате. В никакъв случай не им поставяйте условия.

Рак

Раците са доста лесни за манипулиране, особено ако успеете да предизвикате съжалението им. 

Лъв

Лъвът е ловец по природа и затова е важно да му дадете възможност да ви завладее. След това няма да ви е никак трудно да го манипулирате. 

Дева

За да манипулирате Девата, е важно да сте на едно и също ниво с нея и тя да ви уважава, а не да ви приема за слаби и безпомощни. 

Везни

Везните могат лесно да бъдат манипулирани чрез комплименти и ласкателства. 

Скорпион

Скорпионът е добре познат манипулатор, който постоянно използва другите за своите цели. Той знае как да се противопостави и напълно да потисне всякакви опити за манипулация.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ВЛЮБВАТ В ПАРИТЕ, А НЕ В ЧОВЕКА

Стрелец

Стрелецът обича да бъде в светлината на прожекторите, обича да го изслушват и да го търсят за съвет. Направете това и ще получите желаното от него.

Козирог

Козирогът може да бъде манипулиран, единствено ако признаете авторитета му.

Водолей

Водолеите много ценят свободата си. Да им забраните нещо означава да влезете в конфликт с тях. По-добре е да им позволите това, което искат и в замяна ще получите желаната индулгенция

Риби

Рибите могат да бъдат манипулирани единствено чрез обич и грижа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама