Интересни неща за Овен, които може би не знаете


Интересни неща за Овен, които може би не знаете
Снимка: iStock

Овенът е кардинален огнен знак. С него идва стремеж към конкуренция и решителност. Кардиналните знаци обикновено са активни, продуктивни, смели и издръжливи.

Планетата управител е Марс, която предизвиква хората да решават или да създават конфликти.

Силни страни: решителни, инициативни, откровени, оптимисти;

Слаби страни: импулсивни, лесно се разсейват; избухливи, липсва им дипломатичност.

Съвет: Те трябва да се опитат да намалят неумолимата си енергия

Дати: между 21 март и 19 април.

НЕЩА ЗА БЛИЗНАЦИТЕ, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

За да се насладят на този живот, Овните поемат всеки риск или конфликт с безграничната си енергия, за да развиват своя характер. Желанието им за победа и успех ги поддържа, никога не отстъпват. Имат силна воля, за да реализират целите си.

Ако поддържат своите умения за социализация и се научат как да си сътрудничат с хората около тях, хората Овен лесно могат да придобият лидерски способности и да насочат другите към успех.

Овните имат постоянно нови идеи, които не винаги реализират до край, защото губят бързо интерес и вълнение. Поради неспокойния си характер тези хора са склонни да обръщат малко внимание на последствията от своите действия. Макар да е вярно, че напредъкът, който носят, е неоспорим, но след успеха си, те оставят и някои грешки.

Благословените с кардинален знак са инициатори и създатели. Винаги са в движение, раждайки нови идеи на всяка стъпка по пътя си, но те също имат склонност да забравят за някоя от целите си. Просто защото са измислили друга чудесна идея, която изисква тяхното внимание.

Тяхната твърда природа ги прави неспособни да признаят някакъв вид емоционална нужда или желание, но те всъщност са по-привързани и мили хора.

В Овена често се среща гордост и високо самочувствие, но в крайна сметка те знаят как да оценят своите дела и постижения. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама