Как да се хранят представителите на зодия Рак


Как да се хранят представителите на зодия Рак
Снимка: iStock

Рак в астрологията управлява гърди, бял дроб, черен дроб, стомах и жлъчка. Те страдат от нервността и чувствителността си и са склонни да имат проблеми със стомаха и храносмилането. Калциев флуорид е изключително полезен за хора със силно изявен Рак. (асцендент/зодия)

Съвети за хранене: Липсата на калциев флуорид може да доведе до проблеми с вени като варикоза или тромбоза. Освен това причинява проблеми с костите и гръбначния стълб. Храни, които съдържат калциев флуорид са: яйца, пшеница, ръж, цвекло, кефир или кисело мляко и морски дарове, особено стриди. Поради проблемите им с храносмилането, това често се отразява на състоянието на кожата им, причинявайки акне или кожни раздразнения. Млечните, особено изварата трябва да бъдат включени в диетата им, както и зелена салата и домати. Включете хибискуса в диетата си, за да намалите храносмилателните проблеми.

ДИЕТА И СПОРТ ЗА ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Избягвайте: Храна, богата на нишесте като банан и картофи. Не бива да ядете много сол, защото това пречи на нормалната циркулация на течността. Стомасите на рака реагират зле на подправки, затова се опитайте да бъдете умерени в него. Лютите чушки и сосове силно не се препоръчват. Те дразнят стомаха.

Танци, йога, водна гимнастика са подходящи за Рак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама