Диета и спорт за зодия Везни


Диета и спорт за зодия Везни
Снимка: iStock/Guliver

Везните отговарят за бъбреците, лумбалната област, таза, пикочен мехур. Като цяло Везните са здрави хора и са специални с външния си вид, също така, те имат здрава скелетна структура. Когато Везните са уморени, първата зона, която боли, е долната част на гърба. Възможно е те да имат проблеми с бъбреците като камъни или нефрити. Проблемите с кожата са силно възможни. За Везните е много важно да поддържат всичко в живота в хармония и баланс. Добър режим на сън и активност, правилни храни и положителна атмосфера наоколо действа добре на Везните. Натриев фосфат е много важен за тази зодия. Той регулира pH баланса в организма и изчиства от токсините.

Съвети за хранене: Храни, които съдържат натриев фосфат, са грозде, ядки, зелени кълнове, боб, царевично зърно, зеле, броколи, цвекло, ориз, овес, пшеница, горски плодове, боровинки. Най-доброто решение за Везни е богата на протеини диета, с малко количество мазнини, захар и елементи, които рушат естественото pH. Яжте повече морски дарове, включително морски водорасли и стриди. От месото се препоръчва пилешко, заешко или пуешко месо, ограничете свинското и говеждото. От съществено значение е да пият много вода, както и да консумират пресни и сезонни плодове, зеленчуци и зелени салати. Избягвайте: Ако са включени три фактора, които вредят в частност на този знак: лош сън, нежелана храна и алкохол, би имало отрицателни последици по отношение на тонуса на кожата и тялото, състоянието на черния дроб и бъбреците.

Везните са партньорски знак и тези представители обичат спорт по двойки- тенис, пилатес, ветроходство, голф, волейбол, каране на колело. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама