Всичко, което трябва да знаете за зодия Телец


Всичко, което трябва да знаете за зодия Телец
Снимка: iStock/Guliver

Това е неподвижен знак - хора с ярък характер, които до голяма степен са надеждни и може да се разчита.

Цялостните черти на Телец са меч с две остриета.

Разбира се, може да се каже, че има полза от това да бъдете решителни и винаги да вървите напред. Но с това понякога идва и липса на визия. По пътя можете да пропуснете други богати и вълнуващи моменти.

Силни страни: старателни, ефективни и уверени;

Слаби страни: материалистични и снизходителни;

Съвет: трябва да си позволят повече време за почивка;

Дати: между 20 април и 20 май.

Винаги постигат желанията си. Благословените с този знак са склонни да имат силна връзка с природата и с красотата на предметите. Това е просто дълбок вкус към по-изтънчените и луксозни аспекти на живота.

Другата страна би била тяхната ревност. При Телците се забелязва състрадание, прагматизъм, доброта и надеждност.
Личните постижения са от голямо значение за тези бикове. Особено във финансовия аспект на живота. Те правят всичко възможно, за да натрупат паричните средства за успех и поддържат тези средства да процъфтяват толкова дълго, колкото е възможно, много повече от другите знаци.
Всякакви събития, които биха могли да застрашат финансовото им състояние, могат да придадат на Телец доста уплаха и стрес. Както при всичко в живота, дори и неподвижният Телец има тъмна страна. Те могат лесно да започнат да взимат всичко до крайност. Храненето, харченето, мисленето, говоренето и т.н., ще придобият съвсем ново ниво и този човек ще започне да губи цялата си енергия и спестявания до никакъв контрол.

Волята на Телеца да довърши нещата до край или това, което си е наумил, е изключително силна. Но промяната на техния мисли и убеждения обикновено е невъзможна. Много хора смятат това за негативна черта. Въпреки че са твърдоглави личности, те знаят как да оценят тези, които са били до тях, когато са се нуждаели най-много.

Този знак е под влиянието на планетата Венера, която се занимава с въпроси на финансирането, естетиката и обичта. Това от своя страна прави Телец един от най-страстните и обичащи знаци.

Те се чувстват най-добре, когато усърдно работят за своя успех. Ако нещо трябва да се направи правилно, те го правят сами.

Най-добрите професии за тях могат да бъдат в сферата на финанси, земеделие, естествознание, биология, изкуство, култура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама