Хороскоп за тази седмица, 15-21 ноември


Хороскоп за тази седмица, 15-21 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица, колкото по-спокойно гледате на настоящата ситуация, толкова повече успех можете да постигнете. В сряда се опитайте да се възползвате максимално от бизнес контактите, които имате. Не отхвърляйте и помощта на приятели. През цялата седмица се опитайте да говорите само истината. Избягвайте дори лекото изкривяване на информацията.

Телец

През тази седмица не забравяйте за красотата на скромността. Това ви качество сега ще ви избави от недоразумения и конфликтни ситуации. Във вторник и сряда проявявайте по-малко емоции. В четвъртък ще имате шанса да разрешите важни въпроси и да избегнете сериозни грешки. В петък оставете инициативата на партньора ви за взимането на важни решения. Почивните дни посветете на покоя.

Близнаци

През тази седмица понякога ще почувствате, че нещата не вървят така, както бихте искали. Това е напълно нормално, затова не се фокусирайте върху отрицателните моменти. Някои представители на знака може да очакват предложение за брак и други приятни промени в личния ви живот. Ще видите как мечтите ви се сбъдват. В петък ще имате добър шанс за напредък в кариерата и големи печалби.

Рак

Седмицата ще бъде наситена със събития и различни приключения. Все пак не се включвайте във всички и пожалете организма си. Експериментите сега няма да са добре приети, затова заложете на традиционните методи на работа. Края на седмицата посветете на подреждане на документацията. През почивните дни може да си позволите повече малки слабости.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ 2022

Лъв

В началото на тази седмица може да получите примамливо бизнес предложение. Въпреки това, не бързайте да казвате "да", първо направете проучване. В средата на периода ще имате шанс да намерите източник на допълнителен доход. През почивните дни, общувайки с близките си, бъдете максимално тактични, нямате нужда от семейни проблеми.

Дева

Това е седмица, в която да не се притеснявате излишно за дреболии. В понеделник обстоятелствата ще ви насочат да сте на точното място в точното време. В четвъртък са възможни неочаквани промени в плановете. В петък може да се наложи да направите преоценка на ценностите си. Обърнете внимание и на задълженията си, не изпускайте от поглед малките неща. През почивните дни не отказвайте помощ на приятел.

Везни

Тази седмица е възможно да ви посетят тъжни мисли. Понякога е нормално да се случи, но гледайте да не се задържат прекалено дълго. Истината е, че в живота ви всичко върви добре. В петък се опитайте да обмислите добре думите си, за да не обидите по невнимание любим човек. През почивните дни заложете на компанията на стари и верни приятели.

Скорпион

Тази седмица интелектуалното натоварване ще се увеличи. Ще се наложи да поемете повече отговорности, но пък това ще донесе много ползи за вас. В сряда и четвъртък са възможни драматични промени в личния ви живот. Петък ще ви донесе вдъхновение и необичайни нови идеи. Самостоятелните представители на знака ще се радват на много романтика през почивните дни.

ТЕЗИ ЗОДИИ ВИНАГИ ЩЕ СА ЕДНА ДО ДРУГА

Стрелец

Тази седмица мисията на миротворец ще падне върху раменете ви. В понеделник слушайте гласа на вашата интуиция, може би тя ще ви каже как да продължите. В сряда не трябва да бързате с иновациите - заложете на старите и проверени методи. В петък не правете нищо извън правилата. Може да бъдете жестоко санкционирани. В почивните дни не се залавяйте за сериозна работа.

Козирог

Тази седмица обещава да бъде изпълнена с изкушения. През целия период бъдете внимателни - рискувате да станете жертва на лъжливи обещания. В четвъртък няма как да се измъкнете от труден разговор с партньорите си. В петък не поемайте допълнителни отговорности. Бъдете разумни по отношение на разходите си през уикенда.

Водолей

Настъпва време, в което трябва да се радвате на живота и да се възползвате от всяка ситуация, която ви се предостави. Седмицата е подходяща за промени. Не се колебайте да допълните интимния си живот с повече пикантни моменти. Почивните дни ще можете да използвате за общуване с роднините и децата и то без възникване на някакви конфликти или неприятни ситуации.

Риби

През тази седмица амбициите ви ще ви помогнат за подобряване на финансовото ви положение, а също така и за затвърждаване на успехите в професионалната сфера. Възможни са някои непредвидени разногласия с партньора ви, които ако искате да преодолеете, ще се наложи да положите немалки усилия, а от друга страна вероятно ви очаква началото на нов роман. Помислете добре, преди да се решите на важна стъпка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама