Хороскоп за тази седмица, 18-24 октомври


Хороскоп за тази седмица, 18-24 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще можете да покажете своята активност, което ще бъде от полза за професионалния ви живот. Смелата амбиция сега ще е за предпочитане пред рутината. На работното място ще трябва да проявите прецизност, методичност и дисциплина, които в съчетание с организационни умения могат да направят чудеса. Петък ще ви донесе интересни романтични моменти в личния ви живот. Почивните дни посветете на близкия си човек.

Телец

През тази седмица ви очаква сериозно натоварване. С повече вяра и кураж ще имате шанса да се справите с всичко. Във вторник не усложнявайте ситуация, свързана с отношенията ви с партньора ви. В петък ви очаква добра новина, която ще ви изпълни с надежда. През почивните дни обърнете внимание на физическата ви активност.

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Близнаци

През тази седмица много от нещата ще трябва да започнете отначало. Способността ви да мечтаете ще ви помогне да преодолеете всички препятствия и трудности, както и да постигнете бързо желаната цел. Животът ви ще се промени към по-добро. Някои представители на знака ще получат предложение за брак.

Рак

През тази седмица планираните дейности може да се провалят, но спонтанно възникналите ще се развият чудесно. През целия период ще може да се надявате на помощ от страна на приятели. Четвъртък ще бъде много важен ден за личния ви живот. Опитайте се да мислите далновидно. През почивните дни се пазете от инциденти. Шофирайте и пресичайте внимателно.

Лъв

В началото на седмицата е възможно интересно бизнес пътуване, което ще разшири кръга ви на общуване и ще ви предостави нови възможности за развитие. Сряда е добър ден за предприемане на промени в личния ви живот. Най-добре не допускайте грубост или изневяра към партньора си. През уикенда ви очакват прекрасни моменти на взаимност с любимия ви човек.

Дева

През тази седмица ще можете да преодолеете много препятствия и бариери с лекота. Вторник е подходящ ден за създаване на нови връзки и контакти. Авторитета ви ще нарасне. В четвъртък е добре да сведете до минимум работното натоварване. Най-добре отложете всички сериозни дела. В петък илюзиите и надценяването на собствените ви сили и чувства в личния живот може за доведат до разочарование.

Везни

В понеделник не бързайте да си правите стриктни планове. Най-добре оставете нещата на течението. В сряда и четвъртък деловите въпроси ще се развиват добре. В личен план не търсете разбиране, партньорът ви няма да е във форма и ще трябва да му го простите. В петък ще може да се насладите на сърдечна среща с приятели. Почивните дни посветете на дома и на вашето хоби.

ЗОДИАКАЛНИТЕ ДВОЙКИ С НАЙ-СИЛНА ВРЪЗКА

Скорпион

Тази седмица ще имате повече късмет от всякога. Дори някой да се опита да ви попречи - няма да се получи. Ако действията ви съчетават умерен натиск и смелост, ще можете да постигнете големи резултати в бизнеса. Преговорите с началниците ви ще доведат до промяната, от която се нуждаете. Очакват ви интересни бизнес предложения и активен отдих през почивните дни.

Стрелец

Тази седмица се опитайте да прекарате повече време далеч от шума и тълпите. В понеделник и вторник е добре да не се претоварвате с работа, но е препоръчително да се съобразявате с интересите на колегите си на работното място и да проявите готовност за постигане на компромис. В сряда се пазете от ненужни срещи и контакти. През уикенда послушайте съветите на приятели и роднини - те могат да видят някои от грешните ви стъпки отстрани.

Козирог

През тази седмица е препоръчително да се заемете със служебните и домашните си дела спокойно и без излишна суета. Тази седмица вероятно ще бъде подходящ момент за разрешаване на много дълго отлагани проблеми. Работата ви ще бъде забелязана и оценена. Възможно е да получите предложение за смяна на длъжността. Премислете добре условията. В петък рискувате да разкриете чужда тайна. През почивните дни обърнете повече внимание на децата.

Водолей

Седмицата ще бъде ярка, динамична и много продуктивна. Ще общувате много, но не бързайте да създавате нови приятелства. Възможно е те просто да искат нещо от вас. Вторник и събота са активни дни, изпълнени с положителни емоции. Вслушвайте се повече в съветите на колегите си, работете заедно и се старайте да не компрометирате амбициите и интересите на другите. Опитайте се да използвате чувството си за хумор през уикенда, за да избегнете семейни скандали.

Риби

През тази седмица дори неща, от които никога не сте имали нужда, могат да се окажат важни за вас. Ако успеете да коригирате плановете си още в началото, това ще ви доближи до целта и ще ви позволи да определите отношенията си с партньорите и опонентите си. В средата на седмицата рискувате да се сблъскате със скрита съпротива от страна на недоброжелатели. Заобиколете тези капани. Събота е най-хубавият ден за постигане на спокойствие и душевна хармония.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама