Хороскоп за тази седмица, 18-24 юли


Хороскоп за тази седмица, 18-24 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица си спомнете ваше обещание. От другата страна със сигурност не са забравили за него и очакват изпълнението му. Дори да отложите, опитайте се това да бъде в разумен срок. В личен план вашата дума ще означава много за партньора ви. Не допускайте да има разочарование от негова страна към вас.

Телец

През тази седмица бъдете сигурни в успеха си. Само една ваша малка крачка и усилие ще са достатъчни, за да постигнете желаната цел. На преден план ще бъдат въпросите, свързани с кариерата ви. Затова отрано планирайте нещо специално през почивните дни, за да зарадвате половинката си и да прекарате повече време заедно. 

Седмичен хороскоп за 18 – 22 юли

Близнаци

През тази седмица се опитайте да намерите повече време за почивка. Дори отпуската ви да е далече, не се отчайвайте. Намалете темпото, доколкото е възможно, и прекарвайте повече време на чист въздух. Може да си направите по-чести разходки до близкия парк, а защо не и пикник сред природата. През почивните не се насилвайте за нищо. Станете от леглото, когато искате и не спазвайте никакви правила. 

Рак

През тази седмица празнувайте, колкото ви се иска. Не си поставяйте ограничения за това да се чувствате щастливи. Много важно е да изпълните желанията си. В средата на седмицата за себе си ще напомнят някои домашни задължения. Придържайте се към отговорностите си. Ако се натрупат няма да ви е по-лесно. През почивните дни обърнете внимание на семейството си. 

Лъв

През тази седмица ще имате много върхове за покоряване. Някои от тях не е задължително да превъзмогнете точно сега. Рискувате в средата на седмицата да не ви останат сили, а в четвъртък ви предстои важна среща. През почивните дни ви очаква парти. Със сигурност ще бъдете звездата на вечерта. 

Седмичен любовен хороскоп за 18-22 юли

Дева

През тази седмица ще срещнете много съмишленици. Ако посещавате нови места, със сигурност ще завържете и нови познанства. Ако решите да се втурнете в нещо ново - бъдете внимателни и спазвайте правилата. Те са за всички - не го забравяйте. В края на седмицата ще може да сбъднете своя мечта, за която сте положили много, много усилия. 

Везни

Тази седмица ще ви даде много предимство пред конкурентите ви. Не се колебайте да използвате тази възможност, за да спечелите ценно време. В средата на периода ще може да върнете свой дълг. Не бързайте да харчите парите. Помислете в какво е най-добре да ги вложите. В края на седмицата не пропускайте тренировката. 

Скорпион

През тази седмица ще имате възможността да научите някои истини. Те може да не ви се сторят прекалено приятни, но ако признаете, че има какво има да научите ще може да спечелите много от промяната. Задачата ви сега е да бъдете далновидни. Бъдете внимателни в действията си, сега те ще определят бъдещето ви.

Ето защо ВЕЗНИТЕ са обичани от всички

Стрелец

През тази седмица очаквайте новини от далече. Никой не ви задължава по някакъв начин да участвате в действията, които ще касаят. Не се чувствайте виновни, ако чуете упреци. Сега е важно да се доверите на интуицията си. В петък се поглезете с нещо, но нека то не включва алкохол. През почивните дни ви очакват нови познанства. 

Козирог

През тази седмица съберете смелост и си позволете повече неща от обикновено. Сега е моментът внезапно да решите да заминете някъде и да си подарите няколко дни почивка. Ако може да сте на усамотено място - още по-добре. Ще имате нужда да подредите мислите си. През почивните дни се отдайте на четене.

Водолей

През тази седмица ще ви е особено лесно да различите истината от лъжата. Но не показвайте какво сте разбрали. Използвайте информацията разумно и само в своя полза. В работата ви очаква признание, възможно е и повишение. През почивните дни не оставайте в града. 

Зодиите, които истински се наслаждават на живота

Риби

През тази седмица ценете всяка минута свобода, с която разполагате. Сега времето ще е много ценно за вас. Пропъждайте лошите мисли, които ще се опитат да ви завладеят в средата на периода. Скоро след това ще научите добра новина, която ще върне самочувствието ви и вярата в доброто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама