Седмичен любовен хороскоп за 18-22 юли


Седмичен любовен хороскоп за 18-22 юли
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно визията, която имате за вашата връзка.

Телец

Новата седмица ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да върнете химията във връзката си.

Близнаци

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване.

Седмичен хороскоп за 18 – 22 юли

Рак

Социалният живот на Раците ще се превърне в истинска въртележка от чувства и емоции. Много приятни изненади чакат представителите на знака през новата седмица.

Лъв

Ще се чувствате спокойни да споделите най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи.

Зодиите, които никога не правят първата крачка към раздяла

Дева

Ще имате възможност да разнообразите както социалния, така и интимния си живот. Просто не се оставяйте по течението, а поемете контрол над връзката си.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест за неизказани думи.

Скорпион

Парични проблеми заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика. 

Стрелец

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега по всяка вероятност ще се отрази негативно на връзката ви.

Зодиите, които истински се наслаждават на живота

Козирог

През тази седмица заложете на проверката, а не на доверието. Можете да достигнете почти всеки връх, но само с критично отношение към себе си и още по-критично към другите. В противен случай ще бъде лесно да ви заблудят или дори подведат. 

Водолей

През тази седмица ще можете да се доближите до заветната цел. Не подценявайте силата на своята привлекателност - сега тя ще ви бъде от полза. В личен план не злоупотребявайте с чувствата на партньора си. Рано или късно ще се наложи да има баланс. 

Зодиите, които преминават заедно през изпитанията и никога не се разделят

Риби

През тази седмица не се вторачвайте върху ваши минали постижения. Сега е време да продължите напред. В началото на периода е препоръчително да стоите далеч от всякакви приключения, свързани с лесно забогатяване и съмнителни оферти. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама