Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 ноември 2023


Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 ноември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 20 - 26 ноември 2023.

Овен

Овни, първият ден на новата седмица ще ви донесе професионално предизвикателство. Ще получите предложение да се включите в интересни проекти. Не се съмнявайте в силите си. Това предложение е отправено към вас след обстойна проверка на способностите ви. В сряда ще може да се договорите за по-изгодни условия по важна бизнес сделка. В четвъртък и в петък няма да имате кой знае какво време, за да се отдадете на работата, така че намалете темпото и помислете малко за себе си. През почивните дни обърнете внимание на по-възрастни роднини. А също така заложете на повече активности.

Телец

През тази седмица ще се наложи да увеличите темпото. В понеделник ще разберете, че се налага да поемете допълнителни задължения. Стиснете устни и не позволявайте да изпуснете нервите си. Вашите грешки сега може да са големи, а по-късно ще съжалявате за стореното. В четвъртък и петък отделете време, в което да се разтоварите психически - осигурете си час-два спокойствие и разходка сами. През почивните дни си дайте достатъчно време за сън. Физическите упражнения ще се отразят много добре на тонуса ви.

Близнаци

През тази седмица ви очакват сериозни промени в личния живот. От вас зависи в коя посока ще се развият обстоятелствата. Сега е важно да не правите компромиси с желанията си, особено ако сте правили много такива през последните седмици или месеци. Ако не се чувствате добре на работното си място, това е знак, че трябва да започнете по-активно търсене на нова работа. В края на работната седмица на започвайте нови проекти. През почивните дни направете така, че изцяло да се откъснете от деловия ритъм и тревогите.

Рак

Раци, през тази седмица е добре да установите строги правила на общуване и работа. Направете график, но и поискайте мнението на останалите. Допустими са леки компромиси, но все пак спазвайте границите, в които искате да се развива дейността ви. В четвъртък може да преживеете лек срив - не се отчайвайте, а изчакайте да отмине. През почивните дни не се изкушавайте да се занимаете със служебни въпроси.

Вижте още: Астрологични съвети как да забогатеете според зодията си

есен

Лъв

Лъвове, тази седмица е добро време за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот. Помнете, че не сте длъжни да давате сметка и обяснения на никого и да живеете, както на вас ви харесва. Не ставайте роби на стереотипи и сплетни. Чувството за вина не води до нищо добро. Настройте се за приятни и романтични срещи и преживявания. Оптимизмът лесно ще вземе превес над тъжните мисли, ако му дадете шанс. В четвъртък ще имате своя малък успех, който ще ви поведе по пътя към успеха. През почивните дни не оставайте пасивни. Подарете си разходка сред природата - най-добре в компанията на приятели и любими хора.

Дева

Тази седмица ще ви даде шанс да промените живота си. Отдавна мечтаете да смените сферата си на дейност и сега ще имате възможност да го направите. В средата на седмица на преден план ще излезе спешното решаване на семеен въпрос. В четвъртък не давайте пари назаем. През почивните дни се опитайте да се отдалечите от всякаква битова рутина.

Везни

През тази седмица ще може да си подарите дълго чакана свобода. Това се отнася и за идеите и за работата ви. Дайте воля на въображението си, експериментирайте, опитвайте и записвайте всяко едно свое хрумване. В сряда си дайте почивка и прекарайте няколко часа в съзерцание на природата. През почивните дни не намалявайте рязко умствената си активност.

Скорпион

Понеделник е добро време да помислите за здравето си. Обадете се на личния си лекар и си запишете час за профилактичен преглед. Вторник и сряда е добро време за това да помислите как бихте могли да разнообразите ежедневието си, като отделите време за спортуване или поне за дълга разходка. Намаляването на физическата активност няма да се отрази добре на здравето ви. През почивните дни планирайте среща с приятели. Може да се видите сред природата.

Вижте още: Вашата основна цел в живота според зодията ви

Стрелец

Стрелци, през тази седмица най-важното, което трябва да направите, е да запазите личния си живот в тайна. Нека намеренията ви останат тайна дори за най-близките ви приятели. Предстои ви важна крачка и е редно да я осъществите сами. Не се страхувайте от сериозни разговори - в тях се ражда истината. В средата на седмицата компромисите и мъдростта и ще ви помогнат да избегнете сложни ситуации. В петък очаквайте добра новина, свързана с работата. През почивните дни не прекалявайте с тежката храна. Най-добре избягвайте алкохола. Сега е период, в който е много важно умът ви да е трезв.

Козирог

През тази седмица рутината може да ви затрупа, но засега нямате друг вариант за действие. Много скоро заради положените усилия ще получите заслужено морално удовлетворение. Не забравяйте, че всичко има своето място и време. В четвъртък ви очаква и материален успех. В петък търсете нова информация, но я проверявайте внимателно. Възможно е да станете жертва на слухове. През почивните дни си изберете подходящо занимание, свързано с изкуството.

Водолей

През тази седмица ще трябва да съсредоточите усилията си върху работата си. Предстои ви много продуктивен период, особено в професионалната сфера, но не бива да рискувате или да се съгласявате със съмнителни предложения. Ако нямате време да довършите работата си в сряда, то четвъртък може да се окаже, че не е било необходимо да го правите. В петък може да получите неочаквани добри новини. През почивните дни ще може да се отпуснете, като споделите голяма тайна с любимия си човек.

Риби

През тази седмица на преден план ще излязат някои нерешени семейни проблеми. Възможно е да има някои пречки при изпълнението на вашите романтични планове или пък може да ви е трудно да се разбере и приеме поведението на любим човек. В работата няма да имате никакви проблеми. В четвъртък може да бъдете поканени в нов и интересен проект. През почивните наблегнете на физическата си форма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама