Хороскоп за тази седмица, 20-26 юни


Хороскоп за тази седмица, 20-26 юни
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще намерите това, което търсите от дълго време. Сега ще получите шанса да промените живота си към по-добро. Периодът ще е богат на събития в сферата на взаимоотношенията и взаимноизгодното сътрудничество. Социалната активност ще е висока. Все пак се опитайте да намерите време за почивка и не се докарвайте до изтощение. Пестете  ресурсите си, използвайте енергията си разумно. 

Телец

Предстои ви седмица на упорита работа, но и добри материални резултати. Сега ще бъде възможно да се разрешат всички спорни въпроси, да се неутрализират конфликтите и конфронтацията да се насочи в конструктивна посока. Проявата на инициативност в сферата на бизнеса ще допринесе за успеха ви. Възможни са срещи с обещаващи съдружници. В края на седмицата ще можете да се отпуснете - почивните дни ще са време за приятелско общуване, интересни запознанства и романтични срещи.

Седмичен любовен хороскоп за 20-24 юни

Близнаци

Предстои ви седмица, изпълнена с лесно, спокойно общуване, полезни пътувания, творческа и интелектуална активност. Ако търсите работа - ще имате късмет. Периодът е идеален за сделки по покупко-продажба, интервюта, подаване на документи до официални органи. В петък ви очаква получаването на нова информация и засилена комуникация. През почивните дни бъдете сред природата и прекарайте повече време със семейството си.

Рак

През тази седмица ще научите много нови неща. За себе си и за другите. Не бързайте да споделяте наученото. Оставете си време, за да престои информацията и помислете как най-добре и успешно бихте могли да я използвате, за да подобрите живота си. Някой от близките ви чака реванш - така бихте могли да си обясните неясното му поведение. Бъдете търпеливи и готови за компромиси, ако искате да получите това, към което се стремите. 

Лъв

Началото на седмицата може да ви завари в лошо настроение. Предстои ви взимането на трудно решение. Просто направете списък с всички положителни и отрицателни страни на въпроса и действайте. В личен план ще се радвате на щастие и разбирателство. Не се колебайте да отстъпите на половинката си по несъществен семеен въпрос. През почивните дни ще бъдете възнаградени.

Годишен хороскоп – Зодия „Дева“

Дева

Това е седмица, в която може да ви доскучае. Истината е, че малко ви мързи и много лесно бихте могли да се разнообразите, ако се заемете с нещо. В средата на седмицата ще получите изкушаващо предложение. Проверете добре всички обстоятелства около него, за да не се натъкнете на подводни камъни. В личен план може да се замислите дали достатъчно откликвате на нуждите на избраника ви. Планирайте романтичен уикенд, за да изгладите недоразуменията. 

Везни

Това е седмица, в която ще трябва да се състезавате със самите себе си. Всичко, което ще постигнете, ще ви служи дълги години наред. Много е важно да бъдете честни със себе си и да знаете точно какво искате. Не преследвайте щастието на всяка цена. В средата на седмица ви очаква знак, който ще ви подскаже накъде да поемете. Почивните дни не си и помисляйте за работа. Починете си по най-приятния за вас начин. 

Скорпион

Новата седмица ще бъде  добър период за работа, която изисква точност, спазване на строги правила и графици. В рамките на периода ще можете да направите пробив в професионалната сфера, но само ако спокойно и отговорно изпълнявате задълженията си. Със сигурност ще сте подложени на допълнително натоварване, но очаквайте сериозно възнаграждение за това. В личен план ви очакват приятни изненади. Някои представители на знака ще научат чудесни новини. 

Годишен хороскоп – Зодия „Скорпион“

Стрелец

Трудностите в живота ви сега ще ви тласнат към нов етап, който несъмнено ще бъде много по-добър от предишния. Вероятно ще трябва да направите избор по отношение на работа и кариера. В средата на седмицата ще ви бъде предоставена помощ и насоки в по-нататъшния професионален живот. В личен план не променяйте нищо. Ако не сте обвързани, сега не е моментът да търсите своята половинка.

Козирог

Това е седмица, в която ви очакват успехи, популярност, нови възможности! Обхватът на вашите интереси и дейности ще нарасне значително, което ще доведе до увеличаване на кръга от контакти. Не се колебайте да се покажете в най-добрата си светлина. В края на седмицата ваш приятел може да има нужда от помощта ви - не се колебайте да отделите нужното време и ресурси. 

Водолей

Това е седмица, в която ще може да се уверите във важността на ваше приятелство. Предстои ви интересно пътуване, в което ще научите много нови неща. Това е начало на нов период за вас, в който ще разберете, че е по-добре да сте открити към света. Важно е да не пренебрегвате домашните си задължения. Бъдете отговорни към дейностите, които се очаква да изпълните.

Тези две зодии имат НАЙ-силна връзка помежду си

Риби

Тази седмица ще ви е трудно да си поемете въздух. Плановете ще се променят непрекъснато и ще трябва да проявите изключителна гъвкавост, за да се впишете в графика. Слагайте удобни обувки, вземете си вода и чадър и смело се втурнете към преследването на целите си. В любовно отношение ви очаква изненада. Някои представители на знака ще се впуснат в романтична авантюра, която ще им остави спомени за цял живот. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама