Хороскоп за тази седмица, 21-27 март


Хороскоп за тази седмица, 21-27 март
Снимка: iStock

Овен

Очаква ви седмица, която е добре да посветите на интелектуална работа и бизнес пътувания. В понеделник и сряда не бързайте за нищо. Ако искате да избегнете пренапрежение и нервни сривове - действайте бавно. В петък е най-добре да се въздържате от активна дейност и да се опитвате да въздействате на събитията. През почивните дни ще се наложи да обърнете внимание на някои домакински задължения, които сте пренебрегвали дълго време.  

Телец

През новата седмица се опитайте да спазвате умереност във всичко. Не изисквайте твърде много нито от себе си, нито от другите. Навременната проява на инициатива в работата ще доведе до желаните резултати и последващо кариерно развитие. Сега е време, в което да взимате активно участие в решаването на проблемите както на работното място, така и у дома. В събота има вероятност да възникнат разногласия с роднини.- Опитайте се да запазите емоционално равновесие. Неделята посветете само на себе си.

Близнаци

През новата седмица съдбата ще ви дари радост, любов и успех. Вашият интелект, опит и усърдие ще бъдат оценени и възнаградени. Вслушвайте се в интуицията си, която може да ви помогне да намерите най-добрия изход от всяка ситуация. Вземайте важни решения за бъдещето си сами. Освен основните, могат да се появят и други източници на доходи. В личния си живот е време да изразите открито мислите и желанията си. Само по този начин ще повишите шанса си да се доближите до мечата си. 

ЗОДИИТЕ, МЕЖДУ КОИТО СТРАСТТА Е НАЙ-СИЛНА

Рак

През тази седмица се пуснете по течението. Това е време за повече излежаване и фантазиране. В сряда може да преживеете среща, която да промени живота ви. Все пак не се доверявайте сляпо на чуждото мнение, а анализирайте ситуацията сами. По-добре е да вземате решения самостоятелно, без да разчитате на някой друг. Почивните дни посветете на общуване с природата. Може да си позволите кратко гостуване в друг град.

Лъв

Това е седмица, в която ще имате повече късмет от обикновено. В работата се придържайте към гледната си точка и не отстъпвайте пред никого. Ако все пак видите, че се налага да се направи компромис - не изключвайте и този вариант. В края на седмицата обърнете повече внимание на въпросите, свързани с личния ви живот. Не бягайте от обсъждането на сериозни теми. Намерете време за романтика през почивните дни.  

Дева

През тази седмица не се стремете да бъдете прекалено активни, особено ако нямате желание за това. Въздържайте се от намеса в чужди дела, не давайте непоискани съвети. В сряда разчитайте на собствените си сили. Четвъртък е подходящ ден за започване на дългосрочни проекти. В петък намирането на допълнителни доходи може да бъде успешно. През почивните дни балансирайте между срещите с приятели и време за уединение и почивка.

Везни

В началото на седмицата бъдете внимателни при боравене с поверителна информация. Най-добре се въздържайте от споделяне на тайни - както свои, така и на другите. В сряда е най-добре да се съсредоточите върху една единствена дейност. Четвъртък може да поднесе изпитание в личния ви живот. Нещата няма да са толкова страшни, колкото ще ви се струват. През почивните дни посветете времето на разкрасяващи процедури.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ

Скорпион

През тази седмица ви очакват приятни изненади. В работата ще получите признание и дълго чакано предложение. В четвъртък преговорите ще протичат с лекота. Седмицата е подходяща за решаване на семейни проблеми и за създаване на уютна и комфортна среда у дома. Не се страхувайте да промените живота си, ако промяната отдавна е назряла. Помнете, че всичко, което се случва сега е за добро. 

Стрелец

През тази седмица новините ще валят една след друга. Това може да изисква от вас бързи действия и проява на гъвкавост. Не се притеснявайте, ако се наложи да променяте мнението си и начина на действие. Ситуацията ще го изисква. Не сте длъжни да давате обяснения на никого за решенията, свързани с личния ви живот. През почивните дни се отдалечете от суетата и се запитайте от какво точно имате нужда, за да продължите напред. 

Козирог

През тази седмица от вас ще се изискват решителни действия. Ако се наясно със ситуацията, няма защо да се притеснявате. Професионалното ви развитие ще получи силен тласък, благодарение на вашата интелигентност и желание да придобивате нови знания. В личен план не бъдете прекалено упорити. Сега ще се наложи да направите някои компромиси. Почивните дни не отказвайте среща с приятели, но и не пренебрегвайте половинката си.

Водолей

През тази седмица положителният поглед към живота ще ви открие нови възможности. Ако имате някакви притеснения, свързани с работата, помислете как бихте могли да ги обсъдите с ваши колеги или началници. Периодът не е подходящ за дълги пътувания. През целия период не се претоварвайте физически и не предприемайте рискове. Петък вечер може да бъде незабравима, ако не пренебрегвате романтиката.  

Риби

През тази седмица трябва да внимавате какво казвате. Не е нужно да сте напълно откровени, особено ако някой друг не е такъв с вас. Във вторник и сряда е добре да проявите повече търпение. През втората половина на седмицата пазете личните си отношения от външна намеса. Взимайте решенията сами и с партньора ви, но не позволявайте на никой друг да диктува правилата.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама