Хороскоп за тази седмица, 23-29 август


Хороскоп за тази седмица, 23-29 август
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица е препоръчително да се заемете с лични въпроси, чието решаване не търпи отлагане. В работата бъдете по-дейни. Сега е време за активно сътрудничество. За успешната съвместна работа не забравяйте, че желанията на другите са също толкова важни, колкото и вашите собствени. Петък ще бъде решаващ ден за връзката ви.

Телец

Седмицата ще бъде трудна и непредсказуема. Затова ще трябва да се заредите с мъдрост и търпение. В сряда близките ви могат да бъдат твърде придирчиви и чувствителни. Опитайте се да не влизате в конфликти, а да изгладите грубите ръбове с добрина. От четвъртък ситуацията ще се промени към по-добро. През почивните дни се заемете с недовършени домакински дела.

Близнаци

През тази седмица ще разберете, че щастието е точно зад ъгъла, просто трябва да повярвате в него. Усилията ви няма да са напразни, ще получите това, за което сте мечтали отдавна. В работата вашите идеи ще бъдат търсени и ще ви позволят да успеете. Очакват ви интересни пътувания и нови преживявания. В личния ви живот се очакват приятни промени. Прекарайте уикенда с любимите си хора.

Рак

През тази седмица проблемите от миналото ще бъдат оттеглени на заден план и вашите неочаквани решения ще донесат страхотни резултати. Ако целта ви е да постигнете кариерно развитие, опитайте се да не губите ценно време. В сряда ще се радвате на сериозно постижение в професионален план. Не споделяйте емоциите си с другите в четвъртък. Прекарайте уикенда сред природата.

ТОВА СА ГЕНИИТЕ НА ЗОДИАКА

Лъв

През тази седмица вашата повишена активност и решителност ще дадат своите плодове. Очаква ви страхотен период, подходящ за комуникация, пътуване, ваканция. Приятелите ви често ще се обръщат към вас за помощ и съвет. В сряда и четвъртък може да получите възможност за кариерно израстване. В личен план със съвсем малко усилия ще може да се радвате на много щастие и хармония.

Дева

През тази седмица е препоръчително да съпоставите обещанията си с възможността за тяхното изпълнение. Във вторник има вероятност да получите лоша новина. Не бързайте да се натъжавате, а помислете какви позитиви ви носи тя. Времето е благоприятно за самореализация и проява на талантите ви. През уикенда очаквайте изненадващи гости.

Везни

През тази седмица ще имате реален шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Периодът е добър за закупуването на имот или започването на ремонт. В четвъртък е по-добре да не вземате прибързани решения, ще трябва да помислите внимателно и обективно да оцените всичко що се отнася до личните ви отношения. Събота ще ви зарадва с интересна компания или романтична среща. Опитайте се да бъдете по-внимателни към близките през почивните дни.

Скорпион

През тази седмица обичайте себе си и оставете другите да го направят. Любовта ще ви вдъхнови за подвизи и можете да постигнете всякакви висоти. Имате право да бъдете щастливи. Не се жертвайте през цялото време в името на другите. Сряда е идеалният ден за предприемане на решителни стъпки във всяка област. Преговорите в петък ще бъдат лесни и успешни. Събота е чудесен ден за романтична среща.

Стрелец

Предстоящата седмица вероятно ще бъде наситена със събития и резултатите ще зависят от вашия разум и способността ви да реагирате незабавно на внезапни промени. Сега основните ви качества трябва да бъдат точност и интелигентност. Вторник е добър за смяна на работа. В четвъртък е по-добре да не ходите далеч, пътуванията няма да са успешни. Почивните дни не оставайте в града.

НАЙ-МИЛИТЕ И ОТЗИВЧИВИ ЗОДИИ

Козирог

Това е седмица, която ще ви даде много възможности за кариерно развитие. Във вторник и сряда ще получите важна информация. В четвъртък ви очакват важни преговори - слушайте опонента си и не бързайте със заключенията. В петък се опитайте да не се включвате в задкулисни интриги. През почивните дни бъдете внимателни с партньора си, не рискувайте да го обидите.

Водолей

През тази седмица е важно да не се подавате на емоцията. Използвайте здравия си разум. В сряда близките ви хора ще се нуждаят от вашата съпричастност и оптимизъм. Сега вие ще сте човекът, на когото всички ще разчитат. Направете така, че да не ги разочаровате. Работата може да остане на заден план, но това не е фатално. Поне единият от почивните дни посветете на вашите нужди.

Риби

Седмицата няма да ви остави да скучаете. Някои от плановете ви ще трябва да бъдат променени. Сега е важно да се концентрирате върху главното и да не губите време в детайли. Имате сериозна възможност да направите осезаема крачка напред в планираните дела. Бъдете тактични, но в същото време защитавайте интересите си в правилната форма, когато общувате с началниците си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама