Най-милите и най-отзивчиви знаци на зодиака


Най-милите и най-отзивчиви знаци на зодиака
Снимка: iStock

Много хора се открояват сред другите с доброта, чиста душа и доброжелателно сърце. Те са готови да помогнат на всички, дори на непознати. От астрологична гледна точка подобни качества важат само за някои знаци на зодиака. Тези четири зодии са способни на велики неща в името на онези, които са им наистина скъпи. Те са искрени, умеят да прощават и дават втори шанс на другите.

Рак

Самият Рак е чувствителен и невероятно уязвим. Знае колко е болезнено, когато си обиден или предаден. Поради своята податливост, той е в състояние да се постави на мястото на друг човек. Отличен слушател е и мъдър съветник. Ако човек, роден под този знак, е обиден, той в никакъв случай няма да си отмъсти или да се опита да обиди друг. Просто приема ситуацията като факт, който се е случил, и ще направи всичко възможно, за да забрави за нея, оправдавайки недоброжелателя.

ВАЖЕН СЪВЕТ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА АВГУСТ

Везни

Представителите на този приятелски зодиакален знак се характеризират с това, че се стремят към хармония около себе си. Те не искат да се забъркват в битки и спорове, не понасят грубостта при хората и конфликтните моменти лесно ги нараняват. Но за да поддържат хармонични отношения с околните, Везните са готови да поемат обидата и да продължат да общуват с враговете със спокоен тон. Основната движеща сила за тях е баланс по всякакъв начин.

Стрелец

Този отчаяно смел и непредсказуем човек на пръв поглед изглежда безстрашен и не особено податлив. Стрелецът има много място за топлина, доброта и нежност в душата си. Хората от този зодиакален знак могат да направят всичко само за да помогнат на човек, който е мил с тях. Въпреки собствените си амбиции и страст към славата, те са готови искрено и безплатно да помогнат на нуждаещите се или да дадат съвети.

Риби

Крехката и уязвима душа на представителя на този знак е в състояние да побере историите и съдбите на всички нуждаещи се и нещастни създания в нашия свят. Те имат чисто сърце, мили и искрени са към всички, които се обръщат към тях за помощ или съвет. И дори да разберат, че не могат да помогнат на човек, те се опитват да го изслушат - ще намерят правилните думи, с които да го подкрепят или да решат проблема. Прощавайки на този, който ги е обидил, те отново влагат илюзията, че техният предател ще се промени рано или късно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама