Хороскоп за тази седмица, 24-30 октомври


Хороскоп за тази седмица, 24-30 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е много важно да сте точни. Не закъснявайте за срещи, използвайте правилните думи при комуникация. Внимавайте при изпращането на електронна поща и при попълване на документи. Сега не е моментът да правите експерименти, с каквото и да било. Придържайте се към добре познати практики. Подходете внимателно и към нови познанства.

Телец

През тази седмица бъдете отговорни към здравето си. Времето е променливо, а това отслабва имунитета. Опитайте се да се разделите с някой от лошите ви навици и да създадете положителен такъв. Повече време на чист въздух ще се отрази добре на здравето и на нервите ви. Нещо ново иска да навлезе в живота ви - не заемайте веднага защитна поза. Може пък да е за добро.

Близнаци

Настъпва период за придобиване на нови знания и скок в професионално развитие. През следващите дни е по-добре да избягвате шумни компании, това няма да ви донесе нищо друго освен умора. Сега интуицията ви ще подсказва правилните решения, дори в ситуации повече от необичайни, вие с точност ще отгатвате правилната линия на действие.  Прекарвайте повече време с близките си.

Рак

През следващите дни ще сте в състояние да проявите удивителна проницателност и задълбоченост. Важен човек ще ви гласува огромно доверие - ще трябва да го оправдаете. В края на седмица не споделяйте вашите идеи и планове - рискувате да бъдете "ограбени" идейно.  През почивните дни обърнете повече внимание на децата и на близките ви хора.

Лъв 

Умението да слушате и чувате ще бъде вашият път към успеха през тази седмица. Сега е по-добре да говорите по-малко и да наблюдавате повече. Някои представители на знака ще успеят да сменят вида дейност, което ще се отрази положително на кариерата им. В четвъртък не планирайте дълги пътувания и важни преговори. Обърнете внимание на роднините през почивните дни.

Дева

През тази седмица оставете старите проблеми и се съсредоточете върху свежи идеи. Не поглеждай назад, бремето на миналото тегли към дъното. Ще са ви нужни много самообладание и търпение, но можете да постигнете значителни успехи. Възможни са проблеми в отношенията с любимите хора. Използвайте почивните дни, за да си създадете приятни емоции, като преживеете моменти на взаимност и споделеност. 

Везни

Това е седмица, в която рискувате да пропуснете важна информация. Времето е подходящо за творчество и кариера. В края на периода очаквайте бонус или увеличение на заплатата. Назряват промени в личния ви живот. Решавайте важните въпроси сами и не замесвайте хора, които не познавате достатъчно добре в тях.

Скорпион

През тази седмица ще има изобилие от информация, от която ще е необходимо да се наблегне на основното и да се изтласка второстепенното на заден план. Кариерата ви върви нагоре, ще ви бъде предложено участие в печеливш проект или нова високоплатена позиция. Работата ще носи печалба и удоволствие. Все пак не забравяйте за личния си живот. Срещи, пътувания, разходки с любим човек - това е пътят към хармонията и щастието.

Стрелец

През тази седмица ви очакват нови перспективи в работата. Бъдете готови за решителни действия и допълнително натоварване. Реализирането на стари идеи може да донесе морално и материално удовлетворение.  През почивните дни ще трябва да посветите много време на домакинските задължения и няма да можете да разчитате на добра почивка, но резултатите ще са удовлетворяващи и дълготрайни. 

Козирог

През тази седмица не пренебрегвайте комуникацията с нови хора. Някои от тях ще ви бъдат много полезни в бъдеще. В сряда обстоятелствата могат да бъдат най-неочаквани. След четвъртък може да се отдадете на мечти за пътуване и почивка. Очаквайте покана за гостуване. През почивните дни ще попаднете в сложна ситуация. Запазете висок дух и проявете самочувствие.

Водолей

През тази седмица, ако се интересувате от кариерно израстване, тогава има смисъл да се докажете и да намекнете на началниците си, че сте готови да поемете нови отговорности. Във вторник вашето спокойствие и миролюбие ще изгладят острите моменти, които възникват в екипа. В четвъртък е нежелателно да се решавате на крайни стъпки. Бъдете умерени във всичко до края на седмицата, това важи и за хубавите неща.

Риби

През тази седмица доброто настроение ще е гарант за успеха ви. Опитайте се по-често да имате усмивка на лицето. Сега е важно да сте положително настроени. С малко усилие нещата ще се получават, само трябва да направите първата стъпка. Търсете светлината в тунела и със сигурност ще я видите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама