Хороскоп за тази седмица, 25-31 декември 2023


Хороскоп за тази седмица, 25-31 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 25-31 декември 2023, според зодията.

Овен

През тази седмица няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Телец

През тази седмица чувствата ви ще придобият дълбочина, а мислите ви – възвишеност. Това време е особено добро за изявления в любов и за тези, които имат нужда от муза в работата си. Но дори и това да не ви засяга, има шанс, благодарение на прилив на творчески сили, да успеете да намерите нестандартно решение на труден въпрос, да измислите нещо оригинално, което да ви донесе успех и печалба.

Вижте още: 2024 година носи огромни промени в живота на тези зодии

Близнаци

Опитайте се да положите усилия върху себе си и да си починете добре тази седмица. Безкористното служене на близки и любими хора, разбира се, е благородна кауза, но също така трябва да се правят почивки. Сега не трябва да се занимавате с кариерни въпроси и материално богатство, по-добре е да помислите за душата. Някои представители на знака ще се ангажират с мащабни трансформации в дома или в професията. Очаква ви успех!

Рак 

През тази седмица се опитайте да не пришпорвате събитията. Приемете нещата такива, каквито са. Нито украсявайте хубавите неща, нито очерняйте онези, които не ви харесват достатъчно. Това период, в който на изпит ще бъде подложена способността ви за обективност. В сряда и четвъртък ви предстоят важни преговори. С малко повече усилие те ще бъдат много успешни за вас. Важно е да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината както с розови, така и с черни тонове. Основното нещо е да не се суетете и спокойно да решавате всички проблеми. В момента имате всички шансове за успех.

Лъв 

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много розово, отколкото сте очаквали. Не предявявайте прекалени претенции към половинката си и всичко ще бъде наред. Отнесете се към него с такова разбиране с каквото вие бихте искали да се отнасят към вас. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ВЕЗНИ

Дева

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Везни

Везни, през тази седмица не бързайте и останете верни на убежденията си. Само така ще можете да направите сериозна крачка напред и да постигнете резултати във всяка дейност. В средата на седмицата говорете с хората, усвоявайте всякаква информация - тя ще ви бъде полезна в бъдеще. Всички ваши усилия ще се окажат ефективни, така че не се колебайте да се заемете с каквито и да било начинания. Забавени проекти ще се раздвижат отново, ще се появяват нови предложения През периода финансовите проблеми се разрешават благополучно.

Скорпион 

През тази седмица ви предстоят много моменти, в които ще трябва да реагирате бързо на промените. Не мислете за умората, която ще ви причини това, а за разнообразните впечатления, които ще натрупате. Навсякъде ще сте желан гост и уважавам събеседник. Това може да доведе до известно отегчение. Давайте си достатъчно време, за да имате и своите минути със себе си. В неделя очаквайте добра новина.

Вижте още: Тези 4 зодии ще останат необвързани през 2024

Стрелец 

Това е седмица, която ще промени живота ви. Случващото се през периода може да не е толкова забележително, но последиците в бъдеще ще променят коренно всекидневието ви. Някои представители на знака ще се решат на такава промяна, като смяна на насоката на основната дейност. Бъдете смели и Съдбата ще ви помогне. В семейството ви очакват разногласия. Подходете спокойно и с разбиране при разрешаването им. Излезте заедно на пикник или на разходка сред природата през почивните дни.

Козирог

Това е седмица, в която може да ви доскучае. Истината е, че малко ви мързи и много лесно бихте могли да се разнообразите, ако се заемете с нещо. В средата на седмицата ще получите изкушаващо предложение. Проверете добре всички обстоятелства около него, за да не се натъкнете на подводни камъни. В личен план може да се замислите дали достатъчно откликвате на нуждите на избраника ви. Планирайте романтичен уикенд, за да изгладите недоразуменията.

Водолей 

През тази седмица емоциите за вас ще бъдат на първо място. От начина, по който ги контролирате, ще зависи и мащаба на постигнатото от вас. В понеделник вложете повече творчество в работата си. Сряда и четвъртък са дни, които да посветите на личните отношения. Тогава дайте воля на чувства във вас. Не забравяйте, че самите вие не сте съвършени, затова не изисквайте същото от другите. Според развоя на събитията от последните два дни от работната седмица ще зависи как точно ще прекарвате почивните дни.

Риби

През тази седмица ви очакват прекалено много предизвикателства. За да постигнете целта си, трябва много да импровизирате. Сърцето ви ще се справи с всички изпитания по пътя, ако отделяте време, за да се похвалите с постигнатото и си давате поне по 30 минути на ден за пълен покой и медитация. Не поемайте допълнителни задачи нито в професионален, нито в личен план.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама