Тези 4 зодии ще останат необвързани през 2024


Тези 4 зодии ще останат необвързани през 2024
Снимка: Istock

Звездите предвиждат за някои зодиакални знаци по-голяма вероятност да останат необвързани през 2024 година. Това не означава, че ще бъдат нещастни, защото Вселената ще им даде много други възможности в различни насоки.

Вижте още: Тези 3 зодии трябва да работят върху самочувствието си през 2024 година

Овен

Сатурн ще бъде във вашия дом на взаимоотношенията и тъй като Сатурн представлява дисциплина и структура, може да откриете, че вашите приоритети и фокус може да са върху кариерата и платоничните връзки. Въпреки това, когато решите да се съсредоточите върху връзките, ще има възможност да намерите такава, която ще ви осигури потенциал за нещо дълготрайно и ангажирано.

Близнаци

С ретроградна Венера ще пренасочите вниманието си към опити да проучите какви са вашите нужди, когато става дума за любов. Поради това, въпреки че сте необвързани за известно време, сега търсите да намерите липсващото парче от пъзела. Но не бързайте, първо работете върху себе си.

Лъв

Планетата на късмета, Юпитер, ще се премести в къщата на вашата връзка, което ще ви помогне да ви даде тласък, от който се нуждаете, за да се излекувате от болезнена минала връзка, за да можете да продължите напред. Но не се страхувайте да потърсите подкрепа и насоки по пътя от най-ценните си приятели и семейство.

Вижте още: Тези зодии ще получат голяма изненада до края на 2023

Водолей

През изминалата година Сатурн беше в орбита около вашия знак. На свой ред, вие растете по начини, които ви тласкат да изследвате любовта и връзката по по-здравословен начин. По пътя ще научите важни уроци за самооценката, което ще ви помогне да изберете партньор (когато сте готови), който е добър за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама