Хороскоп за тази седмица, 25 септември - 1 октомври


Хороскоп за тази седмица, 25 септември - 1 октомври
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 25 септември - 1 октомври.

Овен

Това е седмица, в която може да ви доскучае. Истината е, че малко ви мързи и много лесно бихте могли да се разнообразите, ако се заемете с нещо. В средата на седмицата ще получите изкушаващо предложение. Проверете добре всички обстоятелства около него, за да не се натъкнете на подводни камъни. В личен план може да се замислите дали достатъчно откликвате на нуждите на избраника ви. Планирайте романтичен уикенд, за да изгладите недоразуменията.

Телец

Новата седмица ще бъде  добър период за работа, която изисква точност, спазване на строги правила и графици. В рамките на периода ще можете да направите пробив в професионалната сфера, но само ако спокойно и отговорно изпълнявате задълженията си. Със сигурност ще сте подложени на допълнително натоварване, но очаквайте сериозно възнаграждение за това. В личен план ви очакват приятни изненади. Някои представители на знака ще научат чудесни новини.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 септември - 1 октомври 2023

Близнаци

През тази седмица ще имате достатъчно време за всичко, което искате да свършите. Освен, че с добрата си работа сте си спечелили цялото това свободно време, късметът също ще е на ваша страна. Каквото поискате – това ще се случи. Сряда и четвъртък са добри дни да стоплите отношенията с роднините. Последните дни на периода може да помислите за кратка или по-дълга почивка.

Рак

През тази седмица ви очакват много шансове да повишите доходите си. Това може да ви коства много от свободното време, но вие сами трябва да решите дали да направите тази жертва. Истината е, че вложените усилия сега ще ви се отплатят многократно в бъдеще. В личен план очаквайте промени към добро. Вашите усилия за хармония ще бъдат възнаградени.

Лъв

През тази седмица няма да е необходимо някой да ви насърчава, тъй като вие самите трудно ще издържате да не вложите енергията, която ще прелива от вас.  Обстоятелствата ще се подредят така, че ще имате възможност за изненадваща печалба. Изобщо не се чудете дали да действате или не, а грабете с пълни шепи. Последните дни на периода са време за разчистване. Това важи както в пряк, така и в преносен смисъл.

Дева

Това е седмица, в която ви очакват успехи, популярност, нови възможности! Обхватът на вашите интереси и дейности ще нарасне значително, което ще доведе до увеличаване на кръга от контакти. Не се колебайте да се покажете в най-добрата си светлина. В края на седмицата ваш приятел може да има нужда от помощта ви - не се колебайте да отделите нужното време и ресурси.

Везни

Везни, през тази седмица ще се радвате на спокойствие, но това не е повод да си търсите нови. Намерете време да се видите с приятели, да наваксате пропуснатото време през годините. В средата на седмицата ви очаква добра новина. През почивните дни си изберете нова дестинация, за да си създадете нови спомени. Не забравяйте за романтиката.

Скорпион

Това е седмица, в която ще се наложи да коригирате целите си. Бъдете упорити и положете всички усилия, за да осъществите желанията си. Ще имате достатъчно енергия за много физическа работа, за напрегната творческа дейности и дори за спорт! В средата на седмицата обстоятелствата ще ви срещнат с интересен човек, който ще промени отношението ви към света. Ако търсите романтични запознанства, късметът ще ви се усмихне!

Вижте още: Тези зодии много трудно се влюбват

Стрелец

Това е седмица, в която е добре да потърсите възможности за допълнителни доходи. Разгледайте добре всяко предложение, не се знае "откъде ще изскочи заекът". Дори най-обикновената идея може да се превърне в план за доходоносен бизнес. В личен план бъдете по-активни към обекта на вашите желания. Инициативата е във ваши ръце. На крачка сте от сбъдването на най-съкровените ви желания.

Козирог

През тази седмица ще изживеете моменти на облекчение. Нещо, което много ви е тежало, ще отпадне от плещите ви. Ще намерите човек - ценен слушател, който ще ви предложи рамото си. Бъдете сигурни, че може да излеете душата си. Ще получите увереност в правотата си, но най-вече ще усетите подем и свобода да продължите по един нов път.

Водолей

През тази седмица бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с други хора, особено с конкуренти и потенциални съперници. Вероятността да се сблъскате с агресор през седмицата и да откриете скрити врагове е голяма. Ако сте в състояние да отстоявате собствените си интереси и знаете правата си, не се колебайте да се защитите подобаващо. Това е време, в което да се грижите за репутацията си. Избягвайте съмнителни сделки и общуване с непознати.

Риби

През тази седмица ще са налице всички предпоставки за осъществяване на желанията ви. Различни вътрешни и външни сили ще спомагат за създаването на най-добрите възможни условия за самореализацията ви. Условията ще са точно такива, каквито сте си ги представяли. Краят на седмицата е подходящо време за внимателно планиране, самодисциплина и самоорганизация. Успех ще има всичко, свързано с решаването на финансовите въпроси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама