Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 септември - 1 октомври 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 септември - 1 октомври 2023
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 25 септември до 1 октомври 2023.

Овен - сряда, 27 септември

През този ден ще бъде важно да обърнете специално внимание на всичко, което е неотложно в живота ви. Също така времето ще е благоприятно за пазаруване и запознанства с нови хора. Важно ще е да се посветите на семейството, приятелите, тоест на всички скъпи хора, които разведрят ежедневието ви. В края на деня си позволете да се отпуснете по любимия си начин.

Телец - понеделник, 25 септември

Това е ден, който вещае хармония и трябва да се използва. Денят ще е подходящ да си дадете малка почивка и да помислите за целите в живота, към които трябва да вървите. Късметът ви се развързва.

Вижте още: Тези зодии слагат КРАЙ на кармична връзка в началото на есента

Близнаци - неделя, 1 октомври

В първия ден от месец октомври нещата ще ви изкристализират, ще разберете по-добре целите си, но и ще осъзнаете възможностите си. Ще почувствате необходимите сили за ново начало и определено трябва да се възползвате от това.

Рак - вторник, 26 септември

Приемайте съвет от хора, за които знаете, че ги е грижа за вас. Ще излезете от заплетена ситуация, която дълго време ви мъчеше.

Лъв - петък, 29 септември

Лъвове, в петък звездите ще ви приканят да се откажете от всичко, което ви пречи и обезсърчава. Намерете силата в себе си и вървете смело към целите си. Също така имайте предвид, че ще имате по-голям успех във всичко, ако проявявате малко повече доброта и топлота към другите хора.

Дева - сряда, 27 септември

Деви, в сряда ще влезете в светлината на прожекторите. Където и да отидете, всички ще се влюбят във вас. Насрочете всичките си важни срещи за този ден, защото сега е моментът, в който никой няма да е в състояние да ви откаже нищо.

Везни - събота, 30 септември

В събота обвързаните представители на зодия Везни ще преминат в нов доста по-сериозен етап на отношенията си. Вие знаете, че половинката ви е човекът, с когото искате да създадете семейство, но сега Вселената ви приканва да проведете един дълго отлаган разговор. Необвързаните представители на зодията ще срещат една интересна личност и ще попадат в плен на любовна магия.

Вижте още: Душата на компанията: Това са най-забавните зодии

Скорпион - четвъртък, 28 септември

Скорпиони, в четвъртък звездите са на вашата страна и имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Много възможно е да посрещнете края на годината в ново жилище. Бъдете внимателни, когато подписвате документи. Вселената е на ваша страна.

Стрелец - петък, 29 септември

Една любов ще започне да разцъфтява. Това е началото на една приказка, за която дълго време мечтаехте. Ще имате изключително романтичен ден. Заслужавате истинска любов и ще я получите.

Козирог - неделя, 1 октомври

Едно голямо бреме, което тежеше на плещите ви, ще падне. Сега, когато проблемите ви са зад гърба ви, можете да мечтаете смело за новите върхове, които да покорите.

Водолей - понеделник, 25 септември

Водолеи, късметът ви най-накрая ще се развърже и ще излезете от задънената улица, в която беше попаднал животът ви. Имате всички шансове да реализирате набелязаните цели, защото научихте нужните уроци.

Вижте още: Неустоими: Това са най-очарователните зодии, които привличат всички

Риби - събота, 30 септември

Случайна среща с човек, който ще обърне живота ви на 180 градуса. Вселената ви съдейства за реализацията на всички планове, които сте направили.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама