Тези зодии слагат КРАЙ на кармична връзка в началото на есента


Тези зодии слагат КРАЙ на кармична връзка в началото на есента
Снимка: iStock

В началото на есента представителите на два зодиакални знака ще прекратят кармичните си връзки, казват астролозите.

Краят на тези изтощителни отношения изисква смелост и приемане, а звездите ще осигурят на тези знаци подкрепа, за да разкъсат кармичните си връзки. Тези две зодии ще осъзнаят, че е време да сложат край.

Вижте още: Душата на компанията: Това са най-забавните зодии

Телец

Телци, вие чувствате особена сила тези дни, което означава, че можете да се справите с много неща, които се случват в живота ви. Например, вие и вашият кармичен приятел ще се примирите с реалността, че е време да продължите напред по отделно.

Винаги ще се обичате, но и двамата сте получили това, от което се нуждаете. Напоследък се държите неискрено по време на срещите си, сякаш и двамата се опитвате да превърнете това кармично приятелство в нещо, което не е задължително да бъде. Но е време да завършите с топла прегръдка и сбогом.

Стрелец

Имате чувството, че сте обичали някого много, но вече сте празни. Този човек промени живота ви, накара ви да се почувствате живи и любопитни и вие направихте същото за него. Връзката ви беше толкова пламенна, ярка и любяща. С течение на годините обаче тя се изчерпа.

Вместо да страдате от новосъздадената скука, в началото на есента и двамата ще осъзнаете, че е по-добре да запазите хубавите спомени и да продължите напред – като отделни личности.

Вижте още: Неустоими: Това са най-очарователните зодии, които привличат всички

Знаете, че това, което сте имали с този човек, е било специално, но сега е останало само приятелство, а любовта си е отишла...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама