Хороскоп за тази седмица, 26 февруари - 3 март 2024


Хороскоп за тази седмица, 26 февруари - 3 март 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 26 февруари - 3 март 2024, според зодията.

Овен

През тази седмица много житейски въпроси ще се решават спокойно и без напрежение. Атмосферата около вас ще хармонизира и ще внесе спокойствие. В сряда можете да направите нещо екстравагантно, но ще има какво да запомните. Четвъртък ще е добър ден за довършване на стари неща. Събота е благоприятна за активен отдих.

Телец

През тази седмица е препоръчително е да прекарвате повече време със семейството си и да доставяте радост на близките си. Опитайте се да погледнете на себе си обективно, не подценявайте самочувствието си. Бъдете усърдни и изпълнявайте необходимите и значими задачи. В работата трудовите ви подвизи ще бъдат забелязани и възнаградени от началството. В събота не пропускайте възможността да се срещнете с приятели, поканете ги на гости.

Близнаци

Тази седмица личните въпроси може да излязат на преден план. Проблемите, свързани със семейството, заплашват да отнемат цялото ви време и мисли. Може да има много суетене, безпокойство и трудности при вземането на конкретни решения, но все пак е по-добре да направите важна стъпка, която ще ви позволи да бъдете близо до любимия човек. Разширяването на кръга ви от познанства ще донесе нови възможности. Възможни са и изгодни бизнес предложения. Имате шанс да плените другите с идеите си и да намерите подкрепа.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 февруари - 3 март 2024

Рак 

Използвайте тази седмица, за да получите информация и знания. Истината е, че прекалено сте потънали в проблемите си. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Имайте повече доверие в собствените си способности, поддържайте емоционален баланс. Сряда ще ви зарадва с интересни новини и градивни предложения. Петък е идеален за срещи с приятели. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с близките си, въпреки че те ще се опитат да ви извадят от равновесие по всякакъв начин.

Лъв 

Седмицата ще донесе стабилност в сферата на романтиката и връзките, но за целта много представители на знака ще трябва да достигнат ново ниво на взаимодействие с партньорите си. Победители ще бъдат тези, които имат ясна позиция и дългосрочни цели. Професионалната сфера едва ли ще ви зарадва с нещо ново. Що се отнася до здравето, през следващите няколко дни ще останат високи рисковете от настинки и заболявания, свързани с ендокринната система или бъбреците.

Дева

Почти през цялата седмица Девите ще бъдат в приповдигнато настроение, свързано не само с добро здраве, но и с радостното съзнание, че всичко върви по предварително начертан план. В професионалната сфера всичко ще протича безупречно: финансите ще пристигат навреме, договорите ще се подписват. Превантивните мерки ще поддържат здравето ви на най-високо ниво. Очакват ви срещи с приятели и роднини, а децата ще ви радват със своите успехи. Романтиката няма да е на ниво, но няма как всичко да е в максимална степен.

Вижте още: Урок за всяка зодия за пролет 2024

Везни

 

Скорпион 

Скорпионите ще влязат в състояние на баланс за известно време, особено в областта на взаимоотношенията. През първата половина на седмицата най-приятна ще бъде романтичната страна на живота. Някои представители на знака ще решат да сключат брак и тези решения ще бъдат съзнателни, взети без излишни емоции и илюзии. Втората половина на седмицата ще ви направи малко нервни в работата. Рисковете от нараняване ще бъдат високи през цялата седмица, така че препоръките да се пазите остават повече от актуални.

Стрелец 

Някои представители на този знак ще се замислят сериозно за преместване – в друг апартамент, град или дори държава. Тези, чиято професия е свързана с изкуство, туризъм или готвене, могат да получат интересни предложения за работа по нови обещаващи проекти или възможности за стартиране на собствен бизнес на ново място. Доброто здраве през цялата седмица ще ви даде възможност да водите много активен начин на живот и да се справяте с доста сериозен физически и психически стрес. През почивните дни са възможни конфликти или дребни кавги.

Козирог

Козирогът ще трябва да се погрижат за здравето си към края на седмицата, като обърнат внимание на профилактиката на настинки, алергии и състоянието на ендокринната система. В професионалната сфера първата половина на седмицата ще бъде успешна, но след сряда би трябвало да намалее деловата активност, особено финансовите операции и взаимоотношенията с властите. Препоръчително е да прекарате уикенда в спокойна обстановка, като избягвате пътувания, обществени събития и колективни празненства. Много представители на земния знак ще бъдат принудени да решават наболели междуличностни проблеми – както с близките, така и с партньорите. Очевидно Козирогът очаква някои промени, които в крайна сметка ще бъдат от полза, въпреки че началото им може да изглежда положително.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за пролет 2024

Водолей 

Почти цяла седмица Водолеите ще бъдат склонни към морализаторстване и четене на лекции. Началниците, които буквално ще измъчват своите подчинени с учения и обяснения, ще бъдат особено активни в това отношение. В романтичните връзки представителите на знака също ще проявяват подобни наклонности, но тук вече ще има рискове от получаване на сериозен отпор и провокиране на конфликти. Най-добрата тактика за тези хора винаги ще бъде сдържаност и откъсване, което сега, между другото, е много по-предпочитано от монотонните монолози, колкото и правилни и логични да са те. Здравето на Водолеите ще бъде доста стабилно, рисковете във финансовия сектор също обещават да бъдат минимални, а професионалните въпроси ще бъдат решени ефективно.

Риби

Рибите ще разрешават ефективно и бързо всички въпроси, особено тези, свързани с учене, повишаване на професионалните компетенции и кариера. Може би много скоро роднини и приятели ще изискват специално внимание и грижи. Лекарите ще работят повече от обикновено, а учителите ще могат да влязат в публичното пространство със своите методи и предложения. Финансистите трябва да намалят дейността си, тъй като рисковете от грешки и получаване на невярна информация сега е твърде големи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама