Хороскоп за тази седмица, 26 септември - 2 октомври


Хороскоп за тази седмица, 26 септември - 2 октомври
Снимка: iStock

Вижте какво ви съветват звездите за тази седмица.

Овен

През тази седмица ще бъде полезно да обобщите преживяното и да откриете нова страница за себе си, чието запълване трябва да започне с активното усвояване на натрупания опит. В любовните отношения има опасност да допуснете стари грешки. Изобилието от информация ще ви помогне да си отговорите на жизненоважни въпроси. Опитайте се да не говорите за ваши тайни. Заложете на спокойствието и доверието между вас и партньора ви.

Телец

През тази седмица ще трябва да разчитате само на собствените си сили и способността бързо да променяте плановете си. Възможни са интриги и до известна степен вие сами ще бъдете виновни за това. Не правете опити да разберете тайните на други хора. Това е време, в което да се съобразявате с интересите на другите -  бизнес партньори, приятели и членове на семейството. Не поставяйте амбициите си на преден план.

Хороскоп за 39-та седмица от 26 септември до 2 октомври 2022 г. за всички зодии

Близнаци

Тази седмица е време, в което да преразгледате и по възможност да конкретизирате плановете си. Изпълнението на съкровено желание е доста вероятно и то ще стане без много усилия от ваша страна. Резултатите от вашите дейности обещават да бъдат видими и значими. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови запознанства, те обещават да ви открият нови хоризонти за вас. Ще бъдете изпълнени със сила и енергия за нови любовни подвизи.

Рак

Предстои ви интересна седмица, в която ще работите активно и с удоволствие. Енергията на творчеството ви е в разгара си, така че ще успеете в много неща. Ситуацията може да изисква висока ефективност от вас. Нови хора могат да играят значителна роля в осъществяването на вашите идеи. Опитайте се обаче да говорите по-малко и да слушате повече. Краят на седмицата е подходящо време за пътуване.

Седмичен любовен хороскоп за 26-30 септември

Лъв

Това е седмица, в която ще може да се огледате за нова работа. Във вторник всеки риск или приключение ще ви доведе до разочарование. Сряда е ден на компромиси, така че е по-добре да не влизате в конфликт с никого. Сега е време да покажете, че на вас може да се разчита. Проявете дружелюбност и толерантност в спорна ситуация. Уикендът обещава да бъде много романтичен.

Дева

Седмицата може да изисква от вас активност и нови идеи. Ако сте достатъчно мъдри, бързо ще разберете, че новото е добре забравеното старо. Следователно не е нужно да се страхувате от пренапрежение на работното място. И ако вдъхновението ви посети, тогава всяка задача ще бъде по силите ви. В личния живот не са изключени измама и предателство.

Везни

Седмицата ще бъде динамична и наситена с различни събития. Вие сте готови за новото. Още от понеделник си струва да започнете да изпълнявате планираното, дори ако не сте имали време да го обмислите до края. Споделете доброто си настроение с другите и можете да създадете нови приятелства. В професията и в любовта ще покорите нови върхове.

Скорпион 

През тази седмица се опитайте да уловите вълната на късмета. Вашите идеи в работата ще бъдат търсени и ще успеете да разрешите повечето свои и дори чужди проблеми. Така че можете да очаквате солидна печалба и предложение за повишение. В личния живот очаквайте настъпването на важни промени.

Хороскоп за днес, 26 септември

Стрелец

През тази седмица не бъдете прекалено откровени, не е нужно колегите и приятелите да знаят всичко за вас. В средата на седмицата е възможна командировка, резултатите от която ще повлияят положително на кариерното ви развитие. В петък с минимални усилия можете да постигнете максимални резултати. Неделя е благоприятен ден за семейни вечери и срещи със стари приятели.

Козирог 

Тази седмица съществува риск от грешки и загуби. Така че обмислете план за действие и изчислете всички варианти, включително неуспешните. В сряда е по-добре да не влизате в спорове с началници и да не се карате с роднини. Четвъртък е благоприятен ден за искане на повишение. В петък се опитайте обективно да изчислите силите си, не надценявайте възможностите си.

Късметче за всяка зодия за 26 септември

Водолей

Спокойствие и само спокойствие... Това трябва да бъде мотото на седмицата ви. Емоционалността само ще развали всичко, а бързината ще доведе до това, че най-важното ще бъде забравено. Опитайте се да не принуждавате никого да "влиза в положението ви". Ще сте в състояние да разрешите проблемите си сами. Избягвайте семейните конфликти през почивните дни.

Риби

През тази седмица търсете невъзможните варианти. Сега е особено важно да успеете да засилите въображението в максимална степен и да не се предавате пред никоя трудност, колкото и сериозна да ви изглежда тя. Помислете добре дали да не положите усилия в разгръщането на ваш потенциал, който сте пренебрегвали дълго време. Това е период, в който може да осъществите най-интересните ви хрумвания. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама