Седмичен любовен хороскоп за 26-30 септември


Седмичен любовен хороскоп за 26-30 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още сте под въздействието на отминаващото лято и по всичко личи, че социалният и любовният ви живот ще се слеят в емоционалната еуфория. Много срещи, смях и нови емоции ще бележат седмицата ви!

Телец

Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както за много страст, така и за яростни скандали на любовния фронт. Каквото и да правите, всичко ще е наситено с емоции.

Топ 5 на най-често изоставяните от близките зодии

Близнаци

Вече се вижда краят на "почивния" сезон, така че е време животът да си влезе в нормалния ритъм. Надали мечтаете за нещо повече от това – спокойни вечери пред телевизора, без да мислите кой ще идва на гости и какво трябва да сготвите.

Рак

Раците ще се чувстват доста несигурни в партньора си, било ти заради някаква действителна случка или заради съмнение, което ги гложди отвътре. Всъщност, каквото и да предприемат, то няма да има ефект, докато не намерят хармония с вътрешния си свят.

Любовно пожелание за 26 септември според зодията

Лъв

Без съмнение последната седмица на септември ще ви понесе на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще е във вашия дом тази седмица.

Дева

Може би е време за нови есенни цели! Не е лошо да промените мирогледа си и да "влезете в обувките" на половинката си. Само така ще си обясните някои действия, които ви дразнят.

любов

Везни

Седмицата ще ви научи да се доверявате повече на половинката. Запомнете, че не е нужно винаги да държите нещата изкъсо, понякога трябва да сте склонни да приемете помощ.

Скорпион

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но ще му бъде трудно, предвид вашето буреносно настроение. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви.

Късметче за всяка зодия за 26 септември

Стрелец

Чувствате се заредени и изпълнени с енергия. Бленувате за ново начало, но не знаете точно какво. Може би помислете за дребни интериорни промени, докато решите накъде да концентрирате енергията си.

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Може би криете някаква тайна, която не искате да споделите с половинката? Трябва да промените това, за да се почувствате отново свободни духом.

Хороскоп за днес, 26 септември

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат домашния уют пред социалните активности навън. Хубавото е, че и двамата сте на вълна, в която искате да се концентрирате един в друг.

Риби

Ще имате възможност да споделите най-дълбоките си мечти и фантазии с партньора си, а той ще ви изслуша и най-вече - ще ви разбере.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама