Хороскоп за тази седмица, 27 декември - 2 януари


Хороскоп за тази седмица, 27 декември - 2 януари
Снимка: iStock

 

Овен

През последната седмица на 2021 година ще сте по-любознателни от обикновено. Ще се подобри реакцията ви и способността ви за правене на изводи. В сряда ще се наложи да се захващате едновременно за няколко неща. Опитайте се да вникнете в същността на всяко едно от тях, за да не губите време и сили напразно. В петък може да се купува всичко, което не е свързано с дълъг срок на употреба. Ако сте пушач, се опитайте да намалите броя на цигарите и излизайте по-често на въздух. Празнувайте разумно и умерено!

Телец

През тази седмица се опитайте да прекарате повече време на чист въздух. Не прекалявайте с кафето и алкохола. Не забравяйте, че на организма му е трудно да се справи с огромното количество храна и напитки, които приемаме по време на празниците. В средата на седмицата намерете време, което да прекарате сами и в тишина. Замислете се дали имате нужда от цялата суета, която е около вас. Бъдете смирени!

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ 2022

Близнаци

През тази седмица ще постигнете вътрешен баланс. Намалете темпото и не се опитвайте да отговаряте на нечии очаквания. Периодът е благоприятен за това вие първи да се обадите и да организирате среща с ваши приятели и близки. Независимо от студеното време, отделете време за повече разходки и спортуване.

Рак

Най-сериозните задачи от седмицата изпълнете във вторник. Тогава паметта ще ви е добра, а умът- практичен. Ще имате воля и сили да въплътите идеите си в дела, които може да ви донесат добра печалба. Но засега не мислете за нея. Потопете се в духа на празниците и оставете на страна материалното. Очакват ви приказни мигове със семейството ви.

Лъв

През тази седмица вашият личен живот трябва да бъде тема табу. Опитайте се да се въздържате от излияния дори с най-близките си приятели. Това, което трябва да изясните, е само за вас самите и е добре да справите сами, а не да чакате готово решение. Освен това сега е абсолютно противопоказно да влизате в конфликт с когото и да било. Не плувайте срещу течението. Насочете енергията си към подобряването на физическата ви форма. Не прекалявайте с тежката храна.

Дева

През тази седмица не си правете никакви планове, оставете нещата да се случват. Успешни ще са контактите с ваши роднини, които може да изненадате с малки подаръци. За да имате успех в отношенията, ще са ви нужни повече мъдрост и отстъпчивост. Заложете на смиреността и благодарността. Помислете за смисъла на празниците и благодарете за всичко, което имате. То никак не е малко.

Везни

През тази седмица Съдбата ви е подготвила изненади. От вас зависи как ще се развият нещата. Най-лошото, което може да направите, е да се скриете в черупката си и да оплаквате съдбата си. Няма смисъл от подобна позиция. Изправете се гордо и се опитайте да погледнете нещата отстрани. Така ще ви е по-лесно да намерите решение на проблема. Притежавате неподозирани сили и ще бъдете удивени от това, на което сте способни.

Скорпион

През тази седмица бъдете по-сдържани и не си позволявайте да се самозалъгвате. Мнението си запазете за себе си. Уважете смиреността на празничните дни и не въвличайте другите в сериозни разговори, които могат да усложнят отношенията точно сега. В четвъртък очаквайте изненадващ подарък. Ако сте забравили да поднесете своите - имате още време. Удължете празничния дух на почивните дни.

КАКЪВ СПОРТ ДА ТРЕНИРАТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Стрелец

През тази седмица е добре да проверявате всяка информация, която стигне до вас, особено ако ви се наложи да работите с нея. В състояние сте да постигнете невероятни висоти, но ще трябва да сте по-критични към себе си и леко подозрителни към околните. Подозрителни, но не и претенциозни, тъй като сега не ви е нужно да привличате врагове и недоброжелатели. Не се залавяйте за работа през почивните дни, а просто изключете телефона и се насладете на тишината!

Козирог

Главната ви задача през седмицата ще бъде да се отпуснете и да приемете нещата такива, каквито са. Не е във ваши ръце да промените каквото и да било. Затова не си струва да се борите със света и да хабите важни за вас сили. Ще се учудите, че и без вашите нерви и участие събитията ще се развият оптимистично. Трябва ви само повече вяра.

Водолей

Събитията, които ще се случват, ще представляват своеобразен изпит за вас, за вашето търпение, сили и възможности. Съсредоточеността и бързината на реакциите ви ще ви позволяват да се справите с всичко. През почивните дни не потискайте творческия порив у себе си, дайте воля на въображението си и творете! Какво по-хубаво занимание от това през празничните дни! Някое от произведенията ви може да се превърнат в прекрасен подарък за любим човек.

Риби

През тази седмица е добре да бъдете перфектни в поведението си и обноските. Предстоят ви много срещи, които ще са от значение за бъдещето ви. Все пак не бъдете прекалено скромни и сдържани, вашата неподправена същност ще се хареса много повече. В края на седмицата направете нещо нетипично, нещо, за което все не ви е достигало кураж! Весело и разумно посрещане на Новата година!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама