Какъв спорт е най-добре да тренирате според зодията си


Какъв спорт е най-добре да тренирате според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Важно е по време на дейността родените под този знак да "изхвърлят" своята агресия. Бойни изкуства и екстремни спортове като скачане с парашут са много подходящи за тях. Ще се почувстват заредени и ще се отърват от лошата енергия.

Телец

Телците се чувстват щастливи, когато се движат и изразходват енергия. Много подходящо за тях е да спортуват на открито. Дали ще бягат, ще карат колело или ролери, всичко това ще ги зареди позитивно.

Близнаци

Езда, катерене, колоездене в планината - тези неща подхождат на Близнаците. Не е изненадващо, че звездите също им препоръчват стрелба с лък.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ЧАКАТ 5 ЩАСТЛИВИ И УСПЕШНИ ГОДИНИ

Рак

Звездите препоръчват на представителите на този зодиакален знак да забравят за играта в отбор. За тях са подходящи дейности, в които се изявяват самостоятелно.

Лъв

Лъвовете обичат да експериментират и звездите им препоръчват да опитат някакви по-модерни спортове. Много полезно е за представителите на този зодиакален знак да тичат на открито. Това ще ги зареди с много енергия.

Дева

Девите обичат игрите в екип - като водна топка, например. Представителите на този знак могат да опитат и гмуркане.

Везни

Везните обичат интересни и забавни неща. Ще се чувстват добре, ако тренират зумба или някакви танци с партньор. Също подходящи за тях са плуването, пилатеса, йогата и фитнеса.

Скорпион

Скорпионите са личности със силен характер. Те със сигурност ще се чувстват по-добре, ако спортуват и за предпочитане е няколко неща. С каквото и да се захванат, стига да е активно, ще се чувстват добре.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец се нуждаят от постоянно развитие и усъвършенстване. Родените под този знак ще извлекат голяма полза от дейностите на тези спортове, които изискват овладяване на сложни техники.

Козирог

Козирозите обичат да се конкурират със себе си. Висока издръжливост и желание да се надминат ще ги направят отлични  маратонци, скиори, велосипедисти или катерачи.

Водолей

Личностно развитие и духовно подобрение са много важни за представителите на зодия Водолей. Ето защо йогата е много подходяща дейност за този знак на зодиака.

Риби

Рибите, както и много от Раците, обичат да се отпускат, да релаксират, да се освобождават от негативната енергия. Както знаем, двата знака принадлежат към елемента Вода, затова звездите ги съветват да избират водни спортове.

Какъвто и спорт да си изберете, помнете, че движението е много важно. За да бъдете по-здрави и да се чувствате по-добре, движете се често. Ако не спортувате достатъчно, може поне да вървите по-често пеша. Това ще се отрази на физическото и емоционалното ви състояние.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама