Хороскоп за тази седмица, 28 февруари - 6 март


Хороскоп за тази седмица, 28 февруари - 6 март
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица е добре да предприемете някои промени. Каквото и да правите, опитайте се да бъдете спокойни и последователни. Средата на периода ще бъде наситена със събития. Бъдете активни и решителни. Опитайте се да не провокирате открити спорове и да създавате или участвате в конфликтни ситуации. Сега най-важната ви задача ще бъде да бъдете дипломатични.

Телец

През тази седмица неудържимата ви воля ще ви позволи да отстраните всички препятствия по пътя си. Някои трудности в началото на седмицата няма да попречат на професионализма ви, но ще се наложи да се преборите със собствените ви съмнения. Опитайте се да поддържате добри отношения с началниците и колегите си. Ако не сте съгласни с техните възгледи, потърсете компромис и бъдете коректни във формулировките си.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Близнаци

Тази седмица може да ви даде повод да се замислите за смисъла на живота. Отношенията с близките ви ще се подобрят и ще имате късмет в почти всичко. Ще се появят много добри възможности да осъществите най-смелите си планове и амбиции в личен аспект. Това е седмица за сбъдване на желания.

Рак

През тази седмица е добре да се вслушате в съветите на хората около вас, дори да приемете някои от тях. Очаква ви пътуване, което ще ви донесе сериозно увеличаване на доходите. Сега е моментът да се "пазарите" за условията, които искате. Петък ще ви донесе приятна изненада в личния ви живот. През уикенда не правете компромиси с почивката.

Лъв

Това е седмица, в която ще влезете в множество противоречия и пререкания. Не бързайте да им отдавате решаващо значение. Ситуацията се променя прекалено бързо, мнението на хората също. Останете преди всичко хора. Битката за надмощие може да ви струва скъпо, а победите ще са съмнителни. Доверете се на близките си по важен семеен въпрос.

Дева

През тази седмица ще има възможности за професионално развитие. Усилията ви ще са големи и затова е възможно да се претоварите прекалено. Спазвайте мярка във всичко. В понеделник избягвайте пътувания. В сряда се опитайте да приемате житейските ситуации по нов начин и да не се обезкуражавате от неуспехите. Като цяло седмицата ще ви донесе успехи и добро настроение. 

 

Скорпион

Тази седмица ще бъде изпълнена с разнообразни събития и приятни срещи. Късметът ще ви следва във всички начинания. Всичко зависи от това към какво се стремите в момента. В сряда ще получите някои много примамливи предложения. Някои от вас ще открият мечтаната работа. Опитайте се да не се дразните от малките неща, а да мислите за главната ви цел. Бързайте бавно!

Везни

През тази седмица амбициозните ви планове могат да се осъществят, ако успеете да действате тихо, внимателно и да си държите устата затворена на публични места. В четвъртък не прехвърляйте жизненоважни въпроси на чужди плещи. Ако действате дипломатично, ще постигнете много. През почивните дни не оставайте сами - потърсете приятелска компания за разходка. 

МАРТ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ МЕСЕЦ ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ

Козирог

Тази седмица е подходящ момент да направите равносметка на преживяното и да отворите нова страница в личния си живот. Във вторник ще получите нова информация, която ще ви помогне да отговорите на много важни въпроси. В личен план не правете от мухата слон. Възможно е да се сблъскате с неразбиране и ревност. Усмихвайте се по-често и ще видите как нещата ще се получават с лекота.

Водолей

През тази седмица ще преживеете щастливи моменти. Периодът ще ви помогне да разгърнете творческия си потенциал и да увеличите силата и енергията си. В средата на периода ще има момент, в който вашата помощ за член от семейството ще е решаваща. Не проявявайте краен егоизъм. През почивните дни избягайте от шума и суетата.

Риби

През тази седмица не поемайте инициативата и не се опитвайте да доказвате, каквото и да било. По-добре е просто да наблюдавате развитието на ситуацията. В сряда е добре да се погрижите за емоционалното ви състояние. Не позволявайте на незначителни неща да ви извадят извън строя. През уикенда потърсете компанията на приятелите и семейството си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама