Хороскоп за тази седмица, 29 ноември - 5 декември


Хороскоп за тази седмица, 29 ноември - 5 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица е благоприятна за решителни действия и директни изявления. Ще имате възможността да подобрите отношенията си с колеги и началници. Използвайте свободното си време, за да въведете ред в документацията. В сряда всички врати ще бъдат отворени за осъществяване на вашите планове. Петък може да бъде труден ден за вас. Тогава рискувате да попаднете в капан за преследване на доходоносно лично или бизнес предложение. Проявете умереност.

Телец

През тази седмица се опитайте да приключите важните въпроси, които сте оставяли настрана толкова дълго време. Още няколко дни забавяне и вече няма да можете да разрешите тези проблеми сами, ще трябва да помолите за помощ. Работата ще ви отнеме много време, но ще ви спаси от по-нататъшни неприятности. В края на седмицата обърнете внимание на домашните дела. Някои от тях не може да се разрешат без активното ви участие.

Близнаци

Тази седмица е желателно да сдържате негативните емоции. Нужно ви е само малко търпение и ще видите как ситуацията се променя във ваша полза. Много скоро ще получите това, което искате, дори ако вече не вярвате и сте готови да се откажете. През почивните дни, ако душата ви иска спокойствие и самота - не се колебайте да си ги осигурите. Изключете телефона и не се изкушавайте да надниквате често в социалните мрежи.

КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ВАС СПОРЕД ЗОДИЯТА ВИ

Рак

Предстои една доста активна, наситена със събития седмица. Възможни са изненадващи командировки. Във вторник плановете ви ще бъдат успешно реализирани, което не може да се каже за следващите два дни, когато може да очаквате бурен сблъсък на вашите интереси с тези на околните. Мирът обаче ще бъде възстановен бързо, затова не горете мостове. През почивните дни душата ви ще бъде стоплена от грижите на любим човек. Очаква ви много щастие.

Лъв

Седмицата ще е решаваща за кариерата ви. Ще постигнете много цели, но спирайте дотук, време е да очертаете проекти за бъдещето. В края на седмицата семейството ви ще се нуждае от вашата подкрепа и помощ. Обърнете повече внимание и на децата си. Опитайте се обаче да говорите за себе си колкото е възможно по-малко - сега е важно да слушате другите. Имате възможност да прекарате вълшебен уикенд.

Дева

Тази седмица е добре да започнете с анализ на ситуацията. Ако нещо не ви устройва в работата или в личния ви живот, помислете как да го промените. Няма нужда да изостряте отношенията, но и не бива да го търпите мълчаливо. В сряда ще трябва да поемете отговорност не само за вашите действия и дела, но и за делата на подчинените ви. В петък е препоръчително да избягвате ненужни срещи. В събота ще сте склонни да преувеличавате, което може да доведе до конфликтна ситуация.

Везни

Успехът ви тази седмица ще зависи от способността ви да учите бързо и да прилагате придобитите знания на практика. Колегите ви ще ви помогнат да постигнете целта си, но тя трябва да е реалистична. В сряда ще сте по-чувствителни към мнението на другите. В петък не се вкопчвайте в миналото си, вместо това потърсете нови приложения за талантите си. В събота може да научите важна информация, която е добре да проверите за достоверност.

Скорпион

През тази седмица другите ще се вслушат във вашето мнение, затова не пропускайте възможността да повлияете на ситуацията и да спечелите от нея. В сряда не се изкушавайте да следвате чужди съвети, колкото и удобно да ви е това. В петък ще получите малък, но много мил подарък от любим човек. През уикенда си позволете да избягате от всички грижи и проблеми далече от града.

Стрелец

През тази седмица плановете ви постепенно ще започнат да се сбъдват. С вашата енергия и активност можете да укрепите позициите си в дългосрочен план. В сряда ще изберете правилен вариант за действие, който ще донесе печалба, но заплашва да ви изтощи емоционално. Затова не се колебайте да прекарате почивните дни в пълно уединение и нищоправене.

КАКВО ОЗНАЧАВА ЛЮБОВТА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Козирог

Седмицата е благоприятна за нови запознанства. Във вторник не се колебайте да представите вашите новаторски възгледи. Тази инициатива може да ви спечели сериозно предимство пред опонентите ви. Напълно възможно е да се издигнете нагоре по служебната стълбица. Вярвайте повече в себе си.

Водолей

Седмицата рискува да ви изненада с разочарование. Може би ще разберете за интригите на колеги или за предателството на близък човек. Такива неща в живота се случват. Не бързайте да генерализирате и да анатемосвате. С лекота ще преодолеете всички препятствия. В петък намалете темпото и се подгответе за един уикенд, изпълнен единствено с тишина и спокойствие.

Риби

Тази седмица ще бъде благоприятно време за постижения в кариерата. Ще осъзнаете, че имате нужда от повишаване на квалификацията. Не се колебайте да го направите съвсем скоро. В сряда отделете време за нещо приятно и забавно. В петък е по-добре да не планирате бизнес срещи и преговори с партньори. През почивните дни може да ви се наложи да поработите - ако ви доставя удоволствие, защо не!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама