Хороскоп за тази седмица, 31 януари - 6 февруари


Хороскоп за тази седмица, 31 януари - 6 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще бъде доста нестабилна и стресираща, но не забравяйте за интуицията си. Особено в понеделник тя ще ви помогне да избегнете сериозни трудности. Вашите идеи сега няма да срещнат добро разбиране, но това не е причина за отчаяние. В сряда и четвъртък внимавайте със сделките, особено ако се предлагат от нови партньори. До края на периода не предприемайте никакви рискове, особено ако са свързани със здравето. 

Телец

Тази седмица ще трябва да призовете своята мъдрост и търпение, за да ви помогнат в някои нелеки задачи. Сега е добре да посветите времето си върху поправянето на някои  грешки. В четвъртък бъдете внимателни, когато общувате с колеги, тъй като всяка небрежна дума може да се обърне срещу вас. В петък ще ви се наложи да се заемете с решаването на лични проблеми. През уикенда се опитайте да организирате среща с приятели, но не пренебрегвайте и половинката си. 

Близнаци

Новата седмица ще бъде изпълнена с приятни и радостни събития. Животът ви сега се променя към по-добро. Ще съумеете да отхвърлите съмненията и смело ще продължите напред към целта си. В четвъртък верен приятел ще ви подкрепи и ще ви изненада приятно. Още веднъж ще се уверите, че правите всичко, както трябва. В края на седмицата ще видите резултатите от вашите усилия.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2022

Рак

През тази седмица ще имате реален шанс да осъществите плановете си, единственият враг, който заплашва да се намеси, може да се окажат вашите собствени съмнения. Не позволявайте да се подценявате. Краят на седмицата ще бъде особено наситен със събития. Не се подавайте на стрес и всичко ще се случи по най-добрия начин. Ще се къпете в любов.

Лъв

Това е седмица, в която да не се претоварвате с работа. Във вторник и сряда не поемайте чужди задачи и проекти. Опитайте се да управлявате емоционалното си състояние така, че да не стане разрушително за другите, но и за вас самите. Сега е моментът да си направим изводи и да разрешите стари проблеми, а не да създавате нови такива. В края на периода ви очаква добра новина.

Дева

Тази седмица трябва да спрете и да помислите дали сте направили правилния избор. Стара любов може да направи опит да се върне при вас. В професионалните дела са вероятни драстични промени, но това няма да повлияе особено на резултата. Може би, ако проявите интерес и активност, ще се появи много обещаващ проект, но трябва да обмислите детайлите и внимателно да прецените финансовите последици.

Везни

През тази седмица във връзката ви на преден план може да се възродят проблеми, които сте смятали да приключени. Положете усилие да решите въпроса веднъж завинаги. Важно е да не допускате намесата на трети лица в обсъждането. Освен това не давайте празни обещания, това само ще ви натовари допълнително. Сега имате нужда да се разтоварвате от тежестта, а не да трупате нови проблеми.

Скорпион

През тази седмица не очаквайте големи сътресения. Пълното удовлетворение е химера, така че не се захващайте в преследването на перфекционизма, но и не правете компромиси, водени от силни чувства и надежда, че някои неща ще се променят. Вероятността това да се случи, особено ако става въпрос за качества от характера на друг човек, е малко вероятна. В здравословно отношение помислете дали не сте пропуснали някои профилактични прегледи и не ги отлагайте, за да сте спокойни за здравето си.

Стрелец

В началото на седмицата ще получите добра новина. Ще бъдете компенсирани в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекалено спокойно приемате нещата. Намирате се в период, в който отчитате някои свои грешки, но все пак не бъдете прекалено критични към себе си. Сега заслужавате една хубава почивка. Може да помечтаете, да набележите следващите си планове, но по-добре те да станат след новогодишните празници.

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ЗОДИЯ РИБИ

Козирог

През тази седмица може да се появи проблем с документи. Намерете добър специалист, който да ви посъветва как най-добре да действате. В семейството може да се появят разногласия относно прекарването на празниците. Хубаво е да отделите време за роднините си. По-късно ще съжалявате, ако ги пренебрегнете. Има начин да намерите оптимален вариант, който да устройва и двете страни. Ако усещате желание да се занимаете с нещо, като ученето на нов език – не си отказвайте.

Водолей

Седмицата ще ви даде възможност да се занимаете с дейности, посветени само на вас самите. Най-подходящо време за това ще бъдат понеделник и вторник. Ако имате достатъчно свободно време, не се колебайте да се запишете на курс по изкуство по ваш вкус. Домът ви може да се превърне в бойно поле, но какво значение има това щом имате желание и възможност да творите.

Риби

През тази седмица може да имате сериозни съмнения в себе си, но не си го причинявайте. Избягвайте да водите разговорите във вторник, тогава е най-голям рискът от скандали с неприятни последици. В сряда имате най-голяма възможност да се разберете по въпроси, за които сте на различно мнение. В четвъртък и петък рискувате да се съгласите с условия, за които по-късно ще съжалявате. Крайният резултат ще стане ясен през почивните дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама