Перфектният подарък за зодия Риби


Перфектният подарък за зодия Риби
Снимка: iStock

Знакът Риби се свързва с изкуството и повечето представителите на тази зодия ще оценят подаръци като красиви картини, музикални инструменти, билети за концерт, театър или някой грандиозен спектакъл.

Това е знак, който обича да се забавлява и да бъде сред позитивни хора. Представителите на тази зодия ще се трогнат, ако им подарите изживяване, дори да е екстремно. Повечето Риби обожават водните спортове – каране на сърф, водни ски, гмуркане, рафтинг. Вземете им тематичен подарък в тази насока и няма да ги разочаровате.

Много хора от зодия Риби обичат да снимат и да правят фотосесии. Изберете им подходяща техника или им направете албум със специални снимки. Не забравяйте, че  те са много романтични и сантиментални. Обичат да имат неща, които ще им навяват хубави спомени.

Много от тях са суеверни и искат да имат талисмани и специални камъни, затова можете да им изберете подарък с някаква символика.

Рибите са тайнствен и загадъчен знак. Обожават да четат и се интересуват от окултни теми, загадки, сънища и психология. Също така можете да им подарите специален спа пакет, включващ ароматерапия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама