Хороскоп за тази седмица, 31 юли - 6 август 2023


Хороскоп за тази седмица, 31 юли - 6 август 2023
Снимка: iStock/Guliver

Тази седмица ще бъде изключително вълнуваща за една зодия, докато друга ще я очакват трудности в професионален план. Научете какво да очакват всички зодии.

Овен

Това е седмица, в която може да ви доскучае. Истината е, че малко ви мързи и много лесно бихте могли да се разнообразите, ако се заемете с нещо. В средата на седмицата ще получите изкушаващо предложение. Проверете добре всички обстоятелства около него, за да не се натъкнете на подводни камъни. В личен план може да се замислите дали достатъчно откликвате на нуждите на избраника ви. Планирайте романтичен уикенд, за да изгладите недоразуменията.

Телец

Седмицата ще е изключително благоприятна за представителите на вашия знак. Късметът ще е до вас във всичките ви дейности. Ще съумеете да реагирате по-бързо и по-зряло на всичко, което ви се случва. Сега е добро време за професионалната сфера, бизнес отношенията и производствените дейности. Ще възникват нови възможности, но и отговорности. Ще имате реален шанс за постигане на най-амбициозните ви цели. Бъдете директни и настойчиви, но не довеждайте ситуациите до конфликт.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 31 юли - 4 август 2023

Близнаци

През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината от информация и преговорите ще изискват от вас да имате ясен и последователен план за действие, в противен случай едва ли ще успеете да разпределите енергията и времето си ефективно. В петък обърнете повече внимание на половинката си. Почивните дни посветете на романтиката.

Рак

Предстои ви седмица, изпълнена с лесно, спокойно общуване, полезни пътувания, творческа и интелектуална активност. Ако търсите работа - ще имате късмет. Периодът е идеален за сделки по покупко-продажба, интервюта, подаване на документи до официални органи. В петък ви очаква получаването на нова информация и засилена комуникация. През почивните дни бъдете сред природата и прекарайте повече време със семейството си.

Лъв

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за АВГУСТ 2023

Дева

През тази седмица ще почувствате прилив на енергия, желание да си поставяте нови цели и да постигате нови успехи. Но в същото време другите може да възприемат действията ви като егоистични, което може да предизвика конфликт. За да избегнете усложнения е важно да сте наясно с това дали думите и действията ви водят до създаване или разрешаване на проблеми. Ако успеете да реализирате най-важните си цели и желания, можете наистина да поставите основите за достигане на съвсем ново ниво на развитие. Сега не е време за почивка, трябва да работите, да положите всички усилия, за да реализирате целите си.

Везни

Везни, през тази седмица не бързайте и останете верни на убежденията си. Само така ще можете да направите сериозна крачка напред и да постигнете резултати във всяка дейност. В средата на седмицата говорете с хората, усвоявайте всякаква информация - тя ще ви бъде полезна в бъдеще. Всички ваши усилия ще се окажат ефективни, така че не се колебайте да се заемете с каквито и да било начинания. Забавени проекти ще се раздвижат отново, ще се появяват нови предложения През периода финансовите проблеми се разрешават благополучно.

Скорпион

Предстои ви седмица на упорита работа, но и добри материални резултати. Сега ще бъде възможно да се разрешат всички спорни въпроси, да се неутрализират конфликтите и конфронтацията да се насочи в конструктивна посока. Проявата на инициативност в сферата на бизнеса ще допринесе за успеха ви. Възможни са срещи с обещаващи съдружници. В края на седмицата ще можете да се отпуснете - почивните дни ще са време за приятелско общуване, интересни запознанства и романтични срещи.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 31 юли - 6 август 2023

Стрелец

През тази седмица ще се радвате на първите резултати от реализирането ви в професията. Съвсем логично очаквайте и повишаване на доходите ви. Някои представители на знака ще получат допълнителни такива. Сряда е ден, в който ще може да разширите сферата на влияние. Успехи ще имат онези от вас, които се занимават със социална работа, преподавателска дейност или научна работа. В личния живот не бъдете твърде упорити. Сега е възможно конфликтите да възникват изневиделица, което да доведе до недоволство между вас и партньора ви.

Козирог

През тази седмица успехът ви в отношенията с противоположния пол ще е гарантиран. Това може да бъде последната капка в една връзка, която се е пропукала. Въпреки това не забравяйте, че новите връзки често са нестабилни, краткотрайни, мимолетни. Все пак, каквото и да се случи за момента, то ще има положителен ефект върху общото ви емоционално състояние. В края на периода ще настъпи промяна към по-добро във финансовата сфера. Ще може да разплатите дълговете си  и да улесните живота си.

Водолей

Това е седмица, в която ще се наложи да се занимавате с различна от основната ви дейност. Заниманието може до толкова да ви увлече, че да се зачудите дали да не промените основната си дейност. Възможно е пътуване в чужбина, което коренно ще промени живота ви. В личен план не се заричайте за нищо. Отнесете се спокойно към желание на вашата половинка, което може би няма да ви хареса много. В петък не започвайте нищо ново. През почивните дни се опитайте да се отдалечите от всичко, свързано с работата ви.

Риби

Това е седмица, в която инициативата ви във финансовите въпроси ще доведе до бързото ви издигане нагоре по кариерната стълбица. Всичко, свързано с партньорството, любовта и семейните отношения ще върви добре. Възможни са раздели, но те ще се отразят добре на живота ви. Няма нужда да задържате нещо, което ви тежи и ви тегли назад. Направете всичко по силите си, за да създадете хармонична психологическа атмосфера около себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама