Хороскоп за тази седмица, 4-10 април


Хороскоп за тази седмица, 4-10 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се опитайте да не взимате прибързани решения и да не се отчайвате от неуспехите. Те ще са кратковременни. Във вторник може да възникне напрежение между вас и колегите ви. Не реагирайте прекалено бурно на ситуацията, защото от невинни може да изглеждате като виновни. До края на работната седмица бъдете изключително внимателни в работата си. През почивните дни не се занимавайте с нищо, което да ви натоварва и напомня за работната седмица.

Телец

През тази седмица ще можете лесно да въведете ред както в работата ви, така и в личния ви живот. Сега ще е от особено значение да сте отворени към нови идеи, дори и да изглеждат абсурдни на пръв поглед. Сряда е добър ден за проучване и промяна, включително за смяна на местоживеенето. Бъдете разумни във финансово отношение и не харчете прекалено. През почивните дни ви очаква приятна среща.

5 ЗОДИИ, КОИТО СА НАДАРЕНИ С УНИКАЛНИ СПОСОБНОСТИ

Близнаци

През тази седмица ще проявите мъдрост и благоразумие. Като следствие ви очакват положителни промени във всички сфери на живота. Във вторник очаквайте изгодно бизнес предложение и интересно пътуване. В сряда всички ваши планове ще се осъществят благодарение на помощта на приятели и роднини. В четвъртък интересни събития, в които ще участвате ще ви разкрият нови перспективи и хоризонти. Почивните дни посветете на любовта.

Рак

През първата половина на седмицата внимавайте как се държите и как изразявате отношението си към близките хора. Възможни са конфликтни ситуации. Опитайте се да отложите дългите пътувания за друга седмица. Сега не е време за рискови проекти с привкус на авантюризъм, по-добре е да бъдат отхвърлени. Посветете почивните дни на семейни дела.

4 зодии, които ще трябва да се борят за щастието си тази пролет

Лъв

Тривиалните ежедневни задачи ще изискват много от енергията и времето ви през тази седмица. Особено ако трябва да действате сами. В компанията на съмишленици обаче нещата ще вървят много по-лесно. В понеделник може да има трудности в работата и резултатите да не оправдаят положените усилия. Затова се опитайте да бъдете реалисти и да се измъкнете от опасния свят на илюзиите възможно най-скоро. В четвъртък ще имате успех в почти всички начинания. Грехота е да не се възползвате от тези възможности. В неделя не бъдете прекалено доверчиви.

Дева

Разумът и бдителността трябва да са най-добрите ви спътници през тази седмица. Преди да се втурнете в нещо, за което се говори, че е изключително добро, вижте какво всъщност ви се предлага. Нестандартният подход към решаването на проблемите ще даде положителни резултати. В петък не се карайте на близките си хора само защото не са изпълнили някоя от многото ви очаквана. Почивните дни използвайте за това да подредите мислите и чувствата си.

Везни

През тази седмица пресметнете реалистично енергията си и внимавайте да не прекалите с работата. Можете да сте сигурни в надеждността и искреността на партньорите си. Съсредоточете се върху отношенията си с тях и може да очаквате успех. В петък не закъснявайте за срещи. През почивните дни излезте извън града и контактувайте повече, за да се разведрите.

Скорпион

През тази седмица е препоръчително да действате, а не да се колебаете. Сега ще имате достатъчно сили и енергия. През целия период се опитайте да не се влияете от другите и да не подценявате способностите си. В края на седмицата ви очакват нови преживявания. Не отказвайте покана за изложба или концерт. През почивните дни си оставете свободно време, на което да се насладите сами. 

ЗОДИЯТА ВИ РАЗКРИВА КОЙ Е ВАШИЯТ АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ

Стрелец

През тази седмица е добре да проявите повече алтруизъм. Така ще може да се почувствате значими. През целия период не позволявайте на никого да ви кара да правите неща, които не желаете. В края на седмицата вашата  активност и инициативност ще бъдат високо оценени. През почивните дни не се впускайте в неразумни любовни авантюри.

Козирог

Тази седмица ще е добър момент да довършите всичко, което сте започнали в предишните дни. Бъдете уверени в силите и възможностите си, това ще ви донесе късмет. В работата си не пропускайте нито един детайл. В четвъртък ще научите добри новини, свързани с кариерата ви. В личния живот също ви очаква щастие и разбирателство. Сега не е моментът да сменяте работата си.

Любовно пожелание за 4 април според зодията

Водолей

През тази седмица може да се окажете потопени в чужди проблеми. Задайте си въпроса доколко имате полза от това. Вторник ще бъде забързан и объркан ден. В сряда не мислете за неща, които не ви засягат. Бъдете спокойни и дружелюбни, независимо какво се случва. В четвъртък може да ви се случат внезапни и непредвидени събития. Почивните дни посветете на музика, да четете и да си почивате.

Риби

В началото на седмицата плановете ви може да претърпят промяна. Във вторник не правете прибързани заключения, особено ако се отнасят до личния ви живот. През целия период обърнете повече внимание на семейството си. Не пренебрегвайте важността на семейните вечери. В петък може да имате притеснения, свързани с работата. В събота ще се наложи да вземете смели решения в личния си живот. Не се страхувайте, че може да се окажат погрешни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама