Зодията разкрива кой е вашият ангел пазител


Зодията разкрива кой е вашият ангел пазител
Снимка: iStock/Guliver

Съществува поверието, че ангелите са "светлината", която пази гората от злини. Дори всеки зодиакален знак има своя ангел-пазител, който съдейства за разкриване на добродетелите и усещането за баланс на знака. Ето кои са ангелите, които бдят над различните зодиакални знаци.

Ангел на сътворението в защита на Овен

Ангелът, който бди над знака на Овена, води представителите на зодията изцяло в положителна посока. Той ги дарява със завидна емоционална и физическа сила. От безразсъдни действия Овните са защитени от Ангела на любовта.

Ангелът на Троицата защитава Телеца

Той прави Телците лоялни и последователни. По този начин те преодоляват трудностите, поднесени от съдбата. Ангелът на прераждането им дава романтика и ги подкрепя при трудности и неочаквани промени в живота.

ТАЛИСМАНЪТ НА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА 2021

Ангелът на общуването пази Близнаците

С негова помощ Близнаците си служат изкусно с думите. Представителите на знака са позитивни и отворени. Ангелът на щастието пък им носи любов и ги пази от тъга.

Ракът се покровителства от Ангел на изобилието

Благодарение на този ангел Раците се радват на вътрешен мир и спокойствие. Ежедневният стрес се изпарява като дим. Ангелът на труда ги пази от лошите помисли и самотата.

Ангелът на земната сила бди над Лъва

Лъвовете черпят сила и надеждност от този ангел. Той им дарява смелост, лоялност и оптимизъм. Ангелът на свободата помага да са безкористни в определени ситуации.

Девите разчитат на Ангела на изцелението

Ето защо Девите са толкова перфектни във всичко, свързано с реда. Те са мъдри, интелигентни и се стараят много. Ангелът на мечтите не позволява да ги превземе комплекса за малоценност.

Ангелът на небесната любов бди над Везни

Везните имат уникална фантазия точно заради този ангел. Живее хармонично с всички. Ангелът на творението намалява безпокойството и помага при трудни ситуации.

КОЕ Е ВАШЕТО ДУХОВНО ЖИВОТНО СПОРЕД ЗОДИЯТА

Скорпионът е закрилян от Ангела на прераждането

Благодарение на Ангела на прераждането Скорпионите са силни смели лоялни жизнени и романтични. Ангелът на Троицата пък ги прави търпеливи и емоционално стабилни.

Ангелът на щастието пази Стрелците

Стрелците имат добро настроение, жажда за учене и спазване на правилата заради своя ангел. Ангелът на комуникацията пък им съдейства да се отърсят от суетата.

Козирогът е покровителстван от Ангела на работата

Заради въздействието му Козирозите са силни и съсредоточени. Ангелът на изобилието им позволява да преборят недоверието.

Ангелът на свободата бди над Водолея

Творческият потенциал на Водолея е благодарение на този ангел. Те са чудесни приятели. Ангелът на земната сила превръща идеите в реалност.

Рибите разчитат на Ангела на мечтите

Той им дава любов и отлична интуиция. Ангелът на изцелението им помага да се справят с проблемите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама