Хороскоп за тази седмица, 6-12 декември


Хороскоп за тази седмица, 6-12 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която няма да имате равни на себе си по степен на мотивация. Ще сте способни да се справите с всичко, дори да имате минимални познания и умения по въпроса. Най-важната ви задача е да не допускате пристъпи на гняв и раздразнителност. Това се отнася най-вече за дните вторник и сряда. Не забравяйте, че повишената агресивност от ваша страна може да попречи на изпълнението на собствените ви планове. Опитайте се да намерите време да се уедините и да откриете нужното спокойствие. През почивните дни не се захващайте с домакинска работа.

Телец

Новата седмица ще изисква от вас предпазливост в мислите и действията. Освен ако, разбира се, не искате всички да знаят вашите тайни, но това едва ли ще е полезен ход за вас. В сряда при решаването на служебни въпроси е най-добре е да се сътрудничите с доверени партньори. Сега не е моментът да рискувате с хора, които познавате отскоро. В петък избягвайте претъпканите места и шумните компании. През почивните дни обърнете внимание на малките неща и детайли, те могат да ви насочат към много интересни неща.

Близнаци

Тази седмица ще редувате активни моменти и такива на почивка. Периодът ще е изключително продуктивен. В личен план ще изживеете моменти на изключително щастие. Ще се радвате на взаимност и хармония във връзката ви. В четвъртък и петък нищо няма да е в състояние да попречи на стремежа ви към постигането на набелязаните от вас цели. През почивните дни оставете време за изкуство.

КАКВА СЪПРУГА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

През тази седмица няма да може да си вдигнете главата от работа. Опитайте се да мислите далновидно. Вложеното от вас сега ще ви даде огромни предимства в бъдеще. Ако имате нужда от помощ - не се колебайте да я поискате. Почти невъзможно ще бъде да се справите с всичко без някой да ви подаде ръка. В четвъртък и петък намерете време да си починете поне за няколко часа. През почивните дни може да се наложи да довършите някоя служебна задача, но си оставете време и за любов.

Лъв

През тази седмица ще можете да се справите с някои наболели въпроси, свързани с финансовото ви състояние. Първата половина на седмицата е благоприятна за сключването на договори. Успешни ще са и командировките. В сряда и четвъртък ще сте истинско олицетворение на общителността. В петък се опитайте да говорите по-малко и да анализирате повече. Няма да е лошо да демонстрирате по-активно служебните си умения. Почивните дни отделете на семейството си.

Дева

Тази седмица е подходяща за дълги пътувания и командировки. Предстоят ви срещи с интересни и важни хора. Ще установите ценни контакти. Покажете най-доброто, на което сте способни. В средата на седмицата отделете време за планирането на празничните дни. В петък съществува риск от конфликт на работното място. През почивните дни не забравяйте за важен рожденик.

Везни

Очаква ви седмица на добри новини и приятни начинания. Още в понеделник ще научите нещо ново. Проявете упорство и резултатите няма да закъснеят. В сряда на преден план ще излезе важен семеен въпрос, който ще изисква бързата ви реакция, за да го разрешите. В петък ще усетите прилив на сили. Използвайте го, за да приключите всички дела, които очакват своята развръзка. През почивните дни не правете нищо, което ви натоварва дори в минимална степен.

Скорпион

Седмицата ще ви дари с много общуване с приятни и интересни хора. Най-хубавите неща ще се случат в личен план. Основните ви разногласия с партньора ви ще се разрешат и ще останат само положителните чувства помежду ви. В четвъртък или петък може да получите предложение за нова работа. Очаква ви повишаване на доходите ви. През почивните дни наблегнете на физическата активност.

НАЙ-ОБЩИТЕЛНИТЕ ЗОДИИ СРЕД МЪЖЕТЕ

Стрелец

През тази седмица плановете ви ще зависят от това дали ще имате воля и време да се заемете с наистина важни задачи. Необходимо е да имате разумен подход към решаването на проблемите, да се опитате да игнорирате прекалените емоции, тъй като сега те само ще ви пречат. Насочете енергията си към решаването на най-наболелия проблем в момента. През почивните дни се опитайте да не прекалявате с назиданието и критиката, а най-хубаво ще е изобщо да не прибягвате до тях.

Козирог

През тази седмица ще имате грандиозни планове. Те ще бъдат трудни за изпълнение, затова е по-добре да ги съкратите, като обективно оцените възможностите си. Възможни са бизнес пътувания в сряда и четвъртък, което ще ви позволи да се отърсите от мисълта за някои проблеми. През почивните дни вашите остроумни, но не твърде коректни изказвания могат да провокират конфликтна ситуация. Точно сега няма нужда от подобна ескалация на напрежението. Опитайте се да проявите максимална степен на толерантност.

Водолей

През тази седмица ще получите безценна помощ и съвет от приятели. Опитайте се да погледнете на ситуацията от гледна точка на страничен наблюдател и да охладите страстите. Възможно е да се ядосате за дреболии и това да отнеме от енергията ви, която ще ви е нужна за много по-важни неща. В петък ще може да се уверите в коректността на ваш близък. Ако се замислите, притежавате много повече, отколкото повечето хора около вас.

Риби

През първата половина на седмицата ще трябва да работите усилено, за да изпълните задачите, които сте си поставили. Истината е, че сте закъснели много с някои от тях, но имате сериозен шанс да наваксате. В четвъртък ви очаква важна среща. Подгответе се добре за нея, не казвайте нищо излишно и извън това, което ви питат. В петък ще може да се успокоите относно важен въпрос, свързан със семейството ви. Почивните дни посветете на творческа дейност и изкуство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама