Каква съпруга си според зодията


Каква съпруга си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Всеки мъж ще се гордее с такава жена. Тя има ярък и запомнящ се външен вид, знае как да се държи в обществото. Искрящото чувство за хумор, притежавано от тези жени, може да дойде на помощ във всяка ситуация.

Телец

Дамите, родени под този зодиакален знак, като цяло са добри съпруги. Единственият недостатък на жените, родени под този знак, е егоизмът. Той обаче рядко се появява, главно в онези моменти, когато такива жени преживяват трудни периоди от живота.

Близнаци

Тя е глава на семейството. В брака предпочита да изпълнява функцията на мъж, затова се омъжва за някой, който не е против това състояние на нещата. С други думи, за да бъде един брак дълготраен и щастлив, разпределението на ролите не трябва да е напълно стандартно.

Рак

Това са перфектните съпруги – разбрани, мили, прощаващи, даряващи любов. Съвместният живот с жената Рак е просто подарък от съдбата.

Лъв

Тази жена е доста независима. Тя обича общуването, поради което къщата й винаги е пълна с приятели. Голям плюс е, че в къщата тя знае как да създаде атмосфера на комфорт.

ТОВА СА НАЙ-ТРУДНИТЕ ЗА РАЗБИРАНЕ ЗОДИИ

Дева

Те са перфектни домакини и създават уютна атмосфера в дома. Жените- Деви не изискват от своите верни мъже да им свалят звезди и никога не се опитват да покоряват мъжете, защото ценят не само нечия свобода, но и своята собствена.

Везни

Това е още един знак на зодиака, под който, както и при Рак, се раждат идеални съпруги. С нея няма да скучаете, нито ще ви вдига кръвното. Везните мразят конфликти, затова вашата жена ще се опитва да изглади всички остри ъгли

Скорпион

Под този знак на зодиака се раждат най-страстните съпруги. Те са лоялни към партньорите си и изискват същото от тях. Такива съпруги трябва постоянно да доказват любовта си. Човек не трябва да приема чувствата и грижите си за даденост, в противен случай конфликтите не могат да бъдат избегнати. Между другото, кавгите с жена-Скорпион са като война, в която рядко се оказвате победител.

Стрелец

Тя е безстрашна, активна и любопитна съпруга. Жената - Стрелец ще отиде с вас дори на края на света, ще се отдадете заедно на екстремни спортове, ще намерите приключения и ще ви е хубаво. Ако харесвате този начин на живот, оженете се за жена Стрелец, само тогава няма да се оплаквате от липсата на почивка и липсата на мир.

Козирог

До жена, родена под този знак, мъжът става все по-добър с всеки изминал ден. Жените от Козирог ежедневно дават добър пример на съпрузите си. Те си поставят високи цели и ги постигат. Ето защо, ако се задоволявате с малко и сте доволни от всичко, което се случва в живота ви, по-добре е да не рискувате с такава жена.

Водолей

Съпругата Водолей е най-добрият приятел, който никога няма да ви остави в беда. Представителите на този знак споделят хобитата на съпрузите си или ги посвещават в свои собствени хобита. Съвместното свободно време носи морално удоволствие и на двамата съпрузи.

Риби

От представителите на тази зодия може да очаквате романтични съпруги. Те се нуждаят от ухажвания от своите избраници и сами проявяват признаци на внимание. След като се ожени за жена-Риба, мъжът винаги ще бъде заобиколен от топлина и грижи. Рибите виждат света по свой начин, сякаш са в приказка. Въпреки това, до такава съпруга, мъжът ще почувства увереността си в бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама