Урок за всяка зодия за декември 2021


Урок за всяка зодия за декември 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Понякога е адски трудно да натиснете бутон "пауза" в ума си, но не спирайте да опитвате и спрете да се тревожите.

Телец

Миналото ви не ви определя. Не определя и какво ще има в бъдещето. Ако положите усилия, тогава идните дни ще бъдат светли. Можете да постигнете мечтите си, но първо трябва да започнете да вярвате в себе си.

ЛЮБОВЕН СЪВЕТ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ДЕКЕМВРИ

Близнаци

През декември ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Рак

През този месец разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте. Не се отказвайте при първата трудност.

Лъв

Не можете да планирате или да очаквате всяко нещо в живота си. Колкото повече продължавате да се опитвате да планирате всеки елемент от предвидимото бъдеще, толкова повече всъщност се оставяте да бъдете разочаровани и "не успявате".

Дева

Спрете да подкрепяте всички останали, освен себе си. За да бъдете пълноценни за близките си, трябва да намерите баланса и хармонията в душата си.

Везни

През декември ще научите, че можете да заблудите очите, можете да измамите ума, но не можете да заблудите сърцето. Никакво количество красота, богатство или популярност няма да ви направи щастливи.

Скорпион

През този месец забравете за всички ограничения, спрете да си поставяте ненужни граници и правете нещата, които наистина ви носят наслада. Поставете себе си на първо място, защото така ще привлечете и правилните хора в живота си.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Стрелец

Може да сте безстрашни, но не сте непобедими. Трябва да внимавате с избора си. Не взимайте импулсивно решение, което в крайна сметка ще ви навреди.

Козирог

Заслужавате същия тип любов и грижа, които давате на приятелите и семейството си. Бъдете добри към себе си през декември (и не само).

Водолей

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През последния месец от годината се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции, а и вие да споделяте вашите.

Риби

Свикнали сте само да получавате, но е време и да дадете. Половинката ще ви носи само щастие този месец, но трябва и вие да демонстрирате уважение и грижа, ако искате да я запазите човека до себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама