Хороскоп за тази седмица, 6 - 12 ноември 2023


Хороскоп за тази седмица, 6 - 12 ноември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 6 - 12 ноември 2023.

Овен

Тази седмица Овните ще са изпълнени с енергия и решимост. Вие сте на прав път, за да постигнете вашите цели. Използвайте вашата енергия, за да се справите с предизвикателствата и да постигнете успех. Възможно е да се почувствате малко нервни, но не се притеснявайте – това е нормално. Прекарайте време с приятели и близки хора, за да релаксирате и да се забавлявате.

Телец

Тази седмица Телците ще се насладят на стабилност и комфорт. Вие знаете как да се грижите за себе си и за близките си. Разгледайте възможности за инвестиции или финансови подобрения. Възможно е да се почувствате малко лениви, но не се притеснявайте – заслужавате си време за почивка.

Близнаци

Тази седмица на Близнаците им предстоят много социални събития. Вие сте на път да срещнете нови интересни хора. Използвайте вашето обаяние и интелект, за да създадете важни връзки. В любовта бъдете отворени и честни към вашите чувства.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 6 - 12 ноември 2023

Рак

За Раците тази седмица фокусът е върху дома и семейството. Вие може да имате желание да подредите дома си или да посветите повече време на близките. Този период е подходящ за семейни разговори и решаване на важни въпроси. Бъдете грижовни и подкрепящи.

Лъв

Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието тази седмица. Вие ще излъчвате увереност и ще привличате вниманието на другите. Използвайте тази публичност, за да постигнете вашите цели. В личния си живот бъдете щедри и внимателни към близките.

Дева

През тази седмица ще проявите мъдрост и благоразумие. Като следствие ви очакват положителни промени във всички сфери на живота. Във вторник очаквайте изгодно бизнес предложение и интересно пътуване. В сряда всички ваши планове ще се осъществят благодарение на помощта на приятели и роднини. В четвъртък интересни събития, в които ще участвате, ще ви разкрият нови перспективи и хоризонти. Почивните дни посветете на любовта.

Везни

През първата половина на седмицата внимавайте как се държите и как изразявате отношението си към близките хора. Възможни са конфликтни ситуации. Опитайте се да отложите дългите пътувания за друга седмица. Сега не е време за рискови проекти с привкус на авантюризъм, по-добре е да бъдат отхвърлени. Посветете почивните дни на семейни дела.

Скорпион

През тази седмица ви очакват нови запознанства. Ако сте се колебали дали да предприемете пътуване – действайте. Пътуванията също ще са повече от успешни.  Ако се чувствате потиснати, по-добре не се впускайте в дълбоки разговори с половинката ви. Успешни ще са тези познанства, които са инициирани от ваши познати. Опитайте се да довършите служебните си задължения в срок, тъй като по-късно ще се струпат още задачи и ще ви е  трудно да се справите.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 6-10 ноември 2023

Стрелец

През тази седмица не се месете в проблемите на другите. Избягвайте ролята на арбитър. Възможни са промени в плановете и нарушаване на споразуменията, което ще доведе до допълнителни усилия за вас. Прекъснатите проекти ще започнат постепенно да се развиват. В петък ще бъдете успешни в работата, усилията ви ще донесат първите резултати. В неделя може да има конфликти в семейството. Опитайте се да сдържате емоциите си, като ги държите под контрол.

Козирог

Тази седмица ще бъде изпълнена с разнообразни събития и приятни срещи. Късметът ще ви следва във всички начинания. Всичко зависи от това към какво се стремите в момента. В сряда ще получите някои много примамливи предложения. Някои от вас ще открият мечтаната работа. Опитайте се да не се дразните от малките неща, а да мислите за главната ви цел. Бързайте бавно!

Водолей

Това е седмица, в която ще влезете в множество противоречия и пререкания. Не бързайте да им отдавате решаващо значение. Ситуацията се променя прекалено бързо, мнението на хората също. Останете преди всичко хора. Битката за надмощие може да ви струва скъпо, а победите ще са съмнителни. Доверете се на близките си по важен семеен въпрос.

Риби

Тази седмица може да ви даде повод да се замислите за смисъла на живота. Отношенията с близките ви ще се подобрят и ще имате късмет в почти всичко. Ще се появят много добри възможности да осъществите най-смелите си планове и амбиции в личен аспект. Това е седмица за сбъдване на желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама