Хороскоп за тази седмица, 9-15 август


Хороскоп за тази седмица, 9-15 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е важно да запазите постиженията, които сте постигнали през последните месеци. Във вторник бъдете внимателни - някой може да се опита да ви въвлече в неприятна интрига. През втората половина на седмицата посветете повече време на себе си и на любимите си занимания. Някои представители на знака ще преживеят раздяла - опитайте се да я осъществите мирно и без излишни драми.

Телец

Това е седмица, която ще е богата на успехи и постижения в професионалната област. Бъдете търпеливи и скоро ще се радвате на първите резултати. Не обръщайте внимание на ничии опити за манипулация или саботиране на дейността ви. Все пак общувайте възпитано и с добри думи. В края на седмицата е добро време да си вземете отпуск. Може да научите новини, които ще променят плановете ви.

Близнаци

Очаква ви седмица на голяма промяна. Сега е моментът да изясните за себе си какво точно желаете. Обърнете внимание на някои ваши стари мечти и желания. В средата на седмицата може да получите предложение за нова работа. Това е силен период за вашите лични отношения. Връзките в семейството ще са много здрави. Вие напълно заслужавате настъпилото щастие са вашите благородни постъпки.

Рак

Това е седмица, в която ще сте изпълнени със сила и решителност. Бъдете много дисциплинирани, за да не пропуснете важните моменти, които ви предстоят. Сега съдбата ви е във ваши ръце и само от вас ще зависят резултатите ви. В личен план обърнете повече внимание на половинката си. Това е време за ново начало и обновяване на връзката ви.

НАЙ-МЪЖКИТЕ МОМИЧЕТА СРЕД ЗОДИИТЕ

Лъв

Седмицата може малко да ви отегчи. Не очаквайте кой знае какви събития. Вместо да се ядосвате може да помислите на какво точно да обърнете внимание от заниманията, които сте занемарили през последните седмици заради работата ви. В петък очаквайте любими гости. Почивните дни помислете за по-нестандартно прекарване на времето.

Дева

Седмицата ще бъде изпълнена с много контакти и приключения. Бъдете сигурни, че ще може да се разнообразите, както никога до сега. Очакват ви нови познанства и развитие на вече съществуващи отношения. В личен план не ви очакват големи сътресения, но внимавайте да не давате допълнителни поводи за ревност. Пазете достойнството на любимия си.

Везни

Очаква ви плодотворна и полезна седмица за вас самите. Това е време, в което да придвижвате своите проекти и да се погрижите за сбъдването на желанията ви. В сряда не взимайте решения под влияние на емоциите. Четвъртък ще бъде вашият щастлив ден. В петък помислете за промяна в интериора на дома ви. През почивните дни поглезете тялото и душата си със СПА процедури.

НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА ЗОДИИТЕ

Скорпион

Това е седмица, в която предстои да завършите важен проект. Най-после ще може да си починете, да се отпуснете и да помислите за бъдещите си планове. Времето е добро за кратка или по-дълга почивка. Не пренебрегвайте семейните отношения. През почивните дни бъдете близо до любимите си хора.

Стрелец

Това е седмица, която ще ви зарадва с много приятни преживявания. Последното, което може да се каже е, че ще ви е скучно. Бъдете сигурни, че каквото и да направите, то ще бъде харесано и високо оценено. В сряда може да ви възложат отговорна задача - опитайте се да справите блестящо. В петък може да ви хрумне да тръгнете на път. През почивните дни се отдалечете от града и суетата му.

Козирог

Това е седмица, в която някой ще иска да ви натовари с проблемите си. Най-добре не се подавайте на този натиск - вие имате достатъчно свои за решаване. В сряда очаквайте важно обаждане. В четвъртък и петък не пренебрегвайте служебните си отношения. В почивните дни от вас ще се очаква да отделите достатъчно и качествено време на семейството си.

Водолей

През тази седмица може да се загуби интересът ви към нещата, които до момента са ви вълнували. В това няма нищо лошо и странно, просто имате нужда от промяна и свежест в ежедневието. Огледайте се за нови неща, които може да разширят хоризонта ви и да утолят жаждата ви за ново. През почивните дни си поставете предизвикателство - опитайте се да се разделите с ваш вреден навик. Със сигурност имате голям шанс за успех.

Риби

Това е седмица, в която да не се съмнявате в себе си. Ще имате възможността да промените живота си към по-добро. В първите дни от седмицата ще са много важни активността и инициативността, които ще проявите. Не се колебайте да разрушите старото и да започнете нещо ново. Слушайте сърцето си. В петък някой ще се опита да ви уязви емоционално. Почивните дни посветете на пасивен отдих. Не взимайте сериозни решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама